Amb una participació de 110 jugadors el diumenge, 16 de maig, es va disputar la primera edició del Torneig Blitz de Primavera de Rubí, que enguany substitueix al VIII Open Internacional Ciutat de Rubí d’Escacs Actius.

El Mestre Internacional Tomás Sosa, del Cub D’escacs Mollet, va ser el guanyador amb 8,5 punts. El segon classificat va ser el GM de la Lira Vendrellenca, Miguel Muñoz, amb els mateixos punts. El tercer classificat amb 7 punts va ser el MI Alejandro Alvarado, del Club D’escacs Llinars, seguit de Marcelo Panelo (Tres Peons), Daniel Garcia Ramos (Colon Sabadell Chessy) i Fco. Javier García Jiménez (Martorell). La primera jugadora femenina va ser Joana Ros Alonso, del C.E. Sant Boi, i el primer veterà va ser Albert Pasqual, de la Rubinenca.

El podi del torneig. D'esquerra a dreta, Alejandro Alvarado (Llinars), Tomas Sosa (Mollet) i Miguel Muñoz (Lira Vendrellenca)

Els trams van ser guanyats per Eric Alves, del Badia, Raul Tornay, del Cerdanyola del Vallès, Danilo Cornejo, de la Penya Mollet XXI, Arnau Sánchez, del Llinars, Alex Vila, del Montornès i Marc Arellan, del Peona i Peó. Els millors joves van ser Hèctor Cervello, del Colon Sabadell Chessy, a la categoria sub-16 i Marc Lozano, del Sant Cugat, a la sub-14, i Ivan Montes, del Barad, a la sub-12.

Cal destacar que als assistents els va agradar la ubicació del local de lloc, cosa que les autoritats municipals que es van acostar al Torneig van valorar molt positivament i van comprometre el mateix emplaçament per disputar el nostre Open en les pròximes edicions.

Vista de la sala de joc.

La Rubinenca vol agrair la assistència i comprensió als participants pel retard ocasionat al començament degut al canvi d'adreça del local joc.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL

 

Associació Rubinenca.