Després de cinc setmanes de competició molt intenses, el dissabte, 22 de maig, es va celebrar l’última jornada del torneig escolar d’enguany a la nostra població.

Al Grup A ja decidit a la jornada anterior, el va guanyar Màxim Anguera, seguit d'Álvaro Capilla i Diego Alameda.

El Grup B, amb tot per decidir, Daniel Serrano i Joan Vilarasau, separats per mig punt, s’ho jugaven tot a l’última ronda en una partida molt intensa jugada a l'atac des del principi. Va ser en Joan, que va tenir les seves opcions d'assolir la victòria, però el Daniel es va defensar molt bé i es va adjudicar la victòria després d’una hora de joc. El podi va ser Dani Serrano primer, Aniol Mir segon i Joan Vilarasau tercer.

Cal destacar d'aquest grup la Martina Lora, quarta classificada general i primera classificada femenina.

El Grup C, un cop finalitzades aquestes jornades, per part dels més petits s’ha valorat la progressió a més de les partides jugades, la classificació final va ser Eric Jiménez, Hugo Saborido i Marian Vilalta.

Des de l’Escola d’Escacs Rubinenca donem les gràcies a tots els nens i nenes que han participat, agraïm als pares l’ànim que han tramés als nens participants i als professors que han animat als nens a participar. En especial agraïm al Sr. Pepo Viñas, President de la Federació Catalana d'Escacs, la seva presencia a la cloenda d'aquest torneig escolar.

 

Associació Rubinenca d'Escacs