Després de tres diumenges, on s'han jugat sis partides (dobles ronda per dia) a les instal·lacions de Fabra i Coats (seu de la Federació Catalana d'Escacs), ha finalitzat el Campionat Territorial de Promoció de Barcelona de la temporada 2023. En total hi han participat més de 120 esportistes que han competit en les categories sub8, sub10, sub12 i sub14.

 

Pel que fa a resultats, a la categoria més menuda, la de sub8, Liam Caballero (Ateneu Colon ha estat el campió destacat i invicte amb 5 punts i mig. En segon lloc, en Marc Mumbrú (Sant Adrià) i tercer MAtias Alberto Sticca (Sitges) han empatat en 5 punts.

A la categoría Sub10, que jugaven junts amb els del sub8, en Joanquín Marc Garcia (Escola Escacs Barcelona) ha estat el campió amb 5 punts i mig. Completa el podi empatat a 5 punts l'Anton Puigneró (Sant Cugat) i en Nerek Danielyan (A.C. Armènia).

Pel que fa als més grans, que han jugat plegats sub12 i sub14, la classificació final de la categoría sub12 ha donat com a campió en Nicola Murgia (Sant Cugat) en solitari amb 5 punts i mig. Completa el podi sub12 al segon lloc en Yifei Xu (Peona i Peó) amb 5 punts i, en tercer lloc, Pablo Higueras (Peona i Peó) amb 4 punts i mig.

Finalment, a la categoría sub14, el campió final ha estat en Leonid Fartunin (Ateneu Colón), seguit de Rong Bao (Olesa) amb 4 punts i, en tercer lloc, en Jiaxiang Lin (Olesa) amb 3 punts i mig.


A l'entrega de premis, hi ha estat present el vicepresident de la Federació Catalana d'Escacs en Ramon Chalmeta, acompanyant-lo l'àrbitre principal Sònia Martín. Agraïm a tots els familiars i acompanyants de tota la colla dels esportistes participants per animar-los a jugar en aquest torneig i a continuar progressant en el joc dels escacs.

Resultats i classificació Sub8-sub10

Resultats i classificació Sub10-sub14

Galeria d'imatges