Gran torneig el viscut el passat diumenge 25 d’agost a Can Ninetes, el local del Club d’Escacs Santa Eugènia. L’actiu, que forma part del Circuit d’Actius de la Territorial de Girona, va convocar un total de 46 jugadors de 15 clubs de les comarques gironines i barcelonines, fet que el converteix, de moment, en el torneig amb major afluència del circuit. Els participants van disputar un total de nou rondes, cinc al matí i quatre a la tarda, entremig de les quals es va celebrar el tradicional dinar de germanor, al que varen assistir la majoria de jugadors.

En la vessant esportiva, l’emoció va presidir tot el torneig i es va arribar a la darrera ronda sense res decidit. Al final, però, el MC del Gerunda Jaume Mundet es va endur el gat a l’aigua merescudament, amb uns 7½ sobre 9 punts possibles que ho diuen tot. El van acompanyar al podi el també MC local Àlex Vidal y el jugador del Gerunda Javier Castrillón, que amb aquest resultat esdevé líder provisional del circuit. A més dels tres primers classificats, es van repartir vuit premis de tram i dos en categoria juvenil. Per als més petits, medalla de record.

Després d’aquesta competició, la propera cita és a Olot, el dissabte 6 de setembre, on poden començar a perfilar-se ja els candidats al triomf final del circuit. Fina aleshores!

 

Classificació final