Tres de les quatre primeres  partides varen acabar en taules, en el primer tauler entre la MFF Mònica Vilar (Olot) i el MC Didier Fernández (Gerunda), en el tauler 2 entre els olotins Sergi Vinardell i Jordi Triadú, que han jugat una partida vibrant, i en el 4 entre els també coequipiers, però ara del Palafrugell, Manel Coronado i Rafel De Azua.  En el tauler 3 Enric Dilmè (La Bisbal) s’ha imposat al MC. Àlex Vidal (Santa Eugènia).

Lluís Parals (Figueres) s’ha imposat en un final emocionant a Salvador López (La Bisbal) que una altre vegada se li ha escapolit puntuar en els apuros de temps.
La classificació, de moment molt ajustada quan arribem al equador del torneig. Amb 4 punts ningú, amb 3,5 Monica Vilar, Didier Fernández i Jordi Triadú. Amb 3 Enric Dilme, Lluís Parals, i Oriol Serra, i amb 2,5 punts Sergi Vinardell, Emili Colls, Manel Coronado, Francesc Fernández i Rafel De Azua. Àlex Vidal enceta el grup de 2 punts... Molt competit tot plegat i res decidit....
Dels 9 primers taulers només una victòria blanca, la setmana passada, de les 9 primeres una sola victòria negre....
La setmana propera els enfrontaments a davant seran:  en el tauler 1 duel dels olotins Jordi Triadú – Mònica Vilar , en el dos, Didier Fernandez – Lluís Parals, en el 3 Enric Dilmè – Oriol Serra, en el 4 Francesc Fernandez – Sergi Vinardell, en el  5 Rafael De Azua – Emili Colls i en el 6 Jesús Caballero – Manel Coronado....

En el grup B,   cap de les 9 primeres taules ha vist victòria de les negres (recordem que la jornada anterior la primera victòria blanca ho va ser en el darrer tauler).  Ràpida victòria de Josefina Cases (Santa Eugènia) que s’ha vist acompanyada ben aviat pel empat de Santiago Delclós (també Santa Eugènia) amb Manel Romera (Guixolenc).  Víctor Gala  (que es situa amb  3 de 4) s’ha imposat al seu coequipier del Sta. Eugènia Josep Garcia Castany, en els primers encontres en acabar.
Poc després Josep Riera (Vic) trencava la ratxa del local “1700” Manuel Diez... i es situa líder en solitari amb 4 de 4.
Pol Mestres (Caldenc) s’ha imposat al “Comandante- Presidente” Vidal (Santa Eugènia) i es situa en segon lloc de la classificació en solitari, amb 3,5 punts. La setmana propera lluita pel liderat entre  Riera Mestres amb blanques i Mestres Ramon amb negres.
Crec que a en Juli Giralt (Sant Quirze) la organització li hauria de cobrar més, ja que les seves sempre són les darreres partides en acabar  (jo crec que enguany ha jugar més del doble de temps que molts jugadors dels dos grups)... i la veritat és que el seu joc agressiu li acostuma a donar avantatges, però al final, li costa rematar la “faena”.  A més amb el fet de que apunta a “dos colors”, ens fa patir a tots quan els temps apreta.... avui el jove Miquel Català (Palafrugell) a base d’esgarrapar el tauler, i defensar-se amb ungles i dents, ha obtingut un empat “in extremis”.  Els germans Masnou (Cassà), cap dels dos ha perdut, Salvador ha empatat amb el local Herman Angel  Corbo i en Jordi s’ha imposat amb certa comoditat al joveníssim ganxó Sergi Navarro (Guixolenc). La setmana propera (com gairebé cada any) els germans Masnou jugaran entre ells, i això que fa tres rondes un jugava al tauler 1 i l’altre al darrer...
La classificació queda encapçalada per Josep Riera amb 4 de 4, seguit per Pol Mestres amb 3,5, però just després, amb 3 punts: Víctor Gala, Miquel Català I aquest “1700”  novato Manel Diez. Fins a un total de cinc jugadors amb 2,5 els encalcen.
La propera setmana més informació.
Elias Muratet.

Tota la informació del Torneig a : http://www.chess-results.com/tnr77297.aspx?lan=2