Els dos representants lleidatans a l'Obert de Nadal de Figueres, ambdós jugadors del Tàrrega, han donat la sorpresa aconseguint la segona i tercera posició. Els dos jugadors han participat en la VIa edició d'aquest obert anual típic de Nadal.

Robert Cardona, amb una sola derrota, ha aconseguit el subcampionat per millor desempat que els seus rivals; i Israel Campos, el tercer lloc. Els dos jugadors del Tàrrega han aconseguit 5 punts de les 7 partides jugades en total entre els dies 2 i 4 de gener.

El jugador Robert Cardona, 2n classificat de l'Obert de Figueres.

El torneig gironí és un dels primers oberts de l'any i en aquesta edició ha reunit a un totalde 34 jugadors.

El jugador Israel Campos del Tàrrega va aconseguir la 3a posició en el mateix campionat.

Pel que fa al jugador de l'Ivars, Ferran Gutiérrez, va quedar cinquè classificat de l'Obert de Reis d'aquest any, aquest passat diumenge al matí, a Manresa. Aquest torneig, organitzat pel club d'escacs Catalonia, ve sent habitual per aquestes dates. El torneig reuneix jugadors de les comarques de Barcelona, així com Lleida i Osca.

Ferran Gutiérrez va aconseguir 5'5 punts de les set partides. Tot i quedar empatat a punts amb el segon classificat, el desempat no el va afavorir. El fet de jugar-se en un sol matí les set partides fa que sigui a un ritme ràpid de joc. El torneig està dividit en dues categories: l'absoluta i la sub-14: per a jugadors menors de 14 anys.