El Lleida es manté una jornada més al capdavant del grup II de Divisió d'Honor després de véncer al Sant Boi per un ajustat 4'5-5'5, en un encontre que va ser retransmès en directe per Internet a travès del web de la Federació Catalana. Amb aquesta victòria només el Sabadell i el Lleida compten els seus encontres per victòries.

A Primera Divisió, el Tàrrega va caure a casa davant del club barceloní Catalunya per 2 a 8, i es manté cuer del grup primer.

A Segona Divisió, nova victòria del Torà, que es col·loca al capdavant de la taula del grup II empatat a punts amb l'Andorra, després de guanyar al Cardona-Súria per 2-8. El Lleida B no acaba d'acostumar-se a la categoria i segueix sense puntuar després de perder davant del Comtal per 1-9.

La preferent lleidatana segueix amb el frec a frec entre Vallfogona, Balaguer i Almenar, tots amb 3 victòries.

El Guissona s'ha convertit en el clar favorit a Primera categoria al guanyar clarament les tres primeres jornades.

A Segona categoria, Mollerussa B, Ivars B i Centre de Ponent s'han distanciat clarament de la resta d'equips i compten els seus encontres per victòries. Mentre que a Tercera categoria, els equips que lideren els dos grups són l'Andorra B i el Balaguer C.

 
Tres generacions d'escaquistes al mateix equip

A la Preferent de Lleida, màxima categoria provincial, es dóna la curiosa circumstància, que tres generacions de jugadors de la matexia família, són titulars al primer equip de l'Ivars. Xavier Gabarró, amb només 19 anys ja és titular del primer equip, on coincideix amb el seu pare: Ramon Gabarró i el seu avi matern: Josep Fontanet. Tres jugadors de diferents generacions que poden compartir una de les seves principals aficions i comentar tot dinant les partides dels diumenges al matí.

Cal recordar també, que Josep Fontanet és l'únic jugador en actiu de l'Ivars que juga des de la seva fundació, l'any 1983, 33 anys jugant en el mateix club.

 

Josep Fontanet, l'únic jugador en actiu de l'Ivars que juga des de la seva fundació.

 

Joan R. Giribet