Mariona Clua, del Vallfogona, i Vinyet Palau, de l'Alcoletge, van aconseguir la setmana passada els títols de campiones catalanes en les categories sub-18 i sub-12 respectivament, en els campionats de la categoria celebrats a la localitat tarragonina de La Pineda. A més cal destacar el novè lloc de Vinyet Palau, amb només dotze anys, en el femení absolut que va acabar aquest dilluns a Amposta.

Els seus títols han estat els resultats més destacats entre els trenta jugadors lleidatans que han participat en els campionats d'aquest any a La Pineda.

Entre els altres jugadors desplaçats als campionats, podem destacar en la categoria sub-10 a Daniel Sastre (Lleida) en el lloc 17è; Antonio Gassó (Adejo) en el lloc 38è; Àlex Pedra (Balaguer), en el lloc 42è; Antoni Rúbies (Vallfogona) en el lloc 45è; Pol Domènech (Lleida), en el lloc 60è; Ariadna Marin (Vallfogona), en el lloc 81è i Sol Solé (Lleida), en el lloc 87è.

A la categoria sub-12, cal destacar l'11è lloc aconseguit per Jaume Foix (Ivars); el 14è lloc de Vinyet Palau (Alcoletge), que com a millor jugadora li dóna el títol de campiona de la categoria; 29è, Joan Pedra (Balaguer); 64è, Armand López (Adejo); 89è, Samuel Llinares (Lleida); 92è, Rossend Prats (Ponts); 102è, Joan Masot (Adejo) i 104è, Miquel Valdeolivas (Adejo).

A la categoria sub-14, Guerau Masagué (Lleida) va aconseguir un destacat novè lloc. També van participar: Guerau Ripoll (Lleida), 39è; Albert Vila (Lleida), 44è; Lluc Estruch (Guissona), 62è i Laia Tarragona (Ponts), 80a.

A la categoria sub-16, el millor lleidatà va ser Ramon Cosialls (Almenar), en el lloc 32è. També va participar Guim Estruch (Guissona), classificat en el lloc 43è.

En la categoria sub-18, cal destacar el 18è lloc aconseguit per Edgar Solé (Lleida), a més de Mariona Clua (Vallfogona), 24a i millor jugadora; Robert Tarragó (Vallfogona), 26è i Pau Ros (Vallfogona), 33è.

 

La Cooperativa d'Ivars celebra un torneig d'escacs en motiu del seu centenari

La Cooperativa d'Ivars, una de les més importants en el sector agropecuari a Catalunya, dins dels seus actes de celebració del seu centenari, organitza pel proper dissabte 16 d'abril un Obert de partides semirràpides d'escacs amb importants premis en metàl·lic per als primers classificats, així com trofeus repartits per categories.

La Sala d'actes de la Cooperativa serà un bon escenari pel desenvolupament del campionat, en el que s'espera una bona participació.

Joan R. Giribet