Una nova victòria d'Alejandro Barbero (Lleida), aquest cop davant de Josep Argerich (Torà), el destaca encara més en el liderat de l'Individual Absolut de Lleida. A falta de les dues últimes rondes, el jugador d'origen uruguaià deixa els seus rivals a un punt i mig de distància.

Un grup de set jugadors lluiten pel segon lloc, però amb una distància que sembla insalvable respecte al líder. Amb 4'5 punts, es troben classificats Josep Argerich (Torà), Ferran Solé (Lleida), Daniel Llavall (Tornabous), David Monell (Vallfogona), Ramon Monfà (Mollerussa), Lluís Quintas (Lleida) i Jordi Badia (Torà).

Classificació complerta

Sisena victòria consecutiva del líder del grup B: Àlex Ghenghiu

Tot i començar amb unes taules a la primera ronda, el jugador del Pardinyes, Àlex Ghenghiu, ha demostrat una alta regularitat i ha encadenat sis victòries consecutives, la última davant de Francesc Subarroca (Ponts). El seu bon estat de forma el presenta com un dels principals candidats a guanyar aquest grup.

Aquesta condició de favorit l'haurà de gestionar en la penúltima ronda davant del segon classificat: Francesc Solé (Ivars), un dels jugadors més veterans de la província i que ostenta el rècord de títols en el provincial de gent gran. Solé, amb 6 punts, queda a només mig punt del líder. En el tercer lloc, amb 5'5 punts, trobem a Guerau Ripoll (Lleida).

Classificació complerta

 

Vista de la sala de joc, el pavelló de Bellcaire, una magnífica instal·lació per acollir el Provincial d'escacs.

 

17 equips lleidatans de base des de sub-8 a sub-16 en busca del títol provincial a Balaguer

Un total de 17 equips de les terres de Lleida, des de la categoria sub-8 fins a sub-16, s'han inscrit en els campionats d'equip per edats de la Delegació Territorial de Lleida.

El campionat es desenvolupa durant tres dissabtes a la tarda a Balaguer i compta amb la participació d'equips del clubs de: Lleida, Mollerussa, Bellcaire, Adejo, Balaguer, Ponts i Ivars.

La categoria sub-16 va començar amb victòries contundents dels equips del Lleida-A i Lleida-B, demostrant el tercer lloc aconseguit fa pocs dies al campionat català de la categoria. La resta de categories semblen més igualades.

Resultats i classificacions

 

Joan R. Giribet