La quarta jornada dels escacs catalans ha servit al Tàrrega, a Primera Divisió, per estrenar el seu casiller de victòries amb la seva victòria al local del Sant Boi (4'5-5'5). Aquesta victòria li serveix per col·locar-se sisè, fora de la zona de descens.

A Divisió d'Honor, el Lleida no va tenir la mateixa sort i va tornar a caure, aquest cop davant del Mollet (2'5-7'5). La derrota el col·loca en el darrer lloc del grup I i en una situació en la que sembla difícil classificar-se pel play-off del títol.

A Segona Divisió, empat del Torà a Calaf (5-5) i derrota per la mínima del Vallfogona al local del Ideal Clavé (5'5-4'5) que no li permet sortir de la zona baixa de la classificació.

A la Preferent de Lleida, el Balaguer es queda sol al capdavant de la taula ja que és l'únic equip que s'ha imposat en les quatre jornades, aquest cop davant de l'Almenar (5'5-4'5). El segueixen a un punt de distància Mollerussa, Lleida B i Balàfia-Adejo.

A la Primera Provincial, triple empat a punts en el primer lloc entre Ponts, Guissona i Lleida C. La Segona Provincial és liderada pel Bellcaire seguit a mig punt de distància per Andorra B i Pardinyes B. La Tercera Provincial és liderada amb clar aventetge momentani pel Tàrrega B.

Joan R. Giribet