Després d’un intens torneig que va aplegar molts jugadors destacats de la demarcació de Tarragona, Vicenç Esplugas (Santa Coloma de Queralt, 1992) es va imposar en la tercera edició de l’actiu d’Amposta, aconseguint 7 victòries en les 8 partides disputades al ritme de 15 minuts més increment de 5 segons per jugada. Va ser el torneig amb més nivell de les diferents edicions ja que va reunir un mestre internacional, un mestre FIDE i cinc mestres catalans. Vicenç Esplugas, actualment primer tauler del CE Tàrrega, assoleix així el seu segon torneig consecutiu després de proclamar-se campió a l’obert de Vilafranca del Penedès.

 

Partida a la 5a ronda entre J. Garcia (Benimodo) i V. Esplugas (Tàrrega)

El van acompanyar al podi dos jugadors vinguts de la Comunitat Valenciana (CA Benimodo), el peruà Jhoel Garcia amb 6,5 punts i el mestre internacional serbi Slobodan Kovacevic amb 6 punts. Amb els mateixos punts, però pitjor desempat, van quedar els mestres catalans Sergi Panella (CE La Ràpita) i Llàtzer Bru (CE Cerdanyola del Vallès).

Pel que fa els premis de trams, destacar que Francisca Pino (CN Reus Ploms) va endur-se el premi al millor jugador de tram d’Elo 1900-1999 i que els trofeus d’edats van ser per a Andrea Sanchez (sub14, del CE Masdenverge) i Albert Jovaní (sub12, del CE Amposta). El millor jugador veterà (+55) va ser per al MC Miguel Ángel Fernández, del Reus Deportiu.

Vista general de la sala de joc

 

Classificació final