1. Efectuar un canvi de l’horari d’obertura i atenció al públic de la Federació. A partir de novembre, l’horari serà de 9:30 a 13:30h i de 15 a 19h, de dilluns a divendres.

2. Iniciar la posada en marxa del programa “Promoció dels escacs en municipis sense club”.

3. Hi ha dos propostes del Club d’escacs Congrés. Una d’elles es debatrà i l’altre demana la introducció del número de l’ordre de forces a les actes de la Lliga Catalana. Si tècnicament és factible introduir-ho al formulari, així es farà.

La proposta que es debatrà fa referència a una millora en el redactat del reglament per el que respecte a les alineacions en els play-off a la Lliga Catalana.

4. El dia 24 d'octubre se celebrarà una reunió del tema "Escacs Base" oberta a la participació de representants de clubs, monitors, i delegats. Serà una sessió participativa per a conèixer diferents punts de vista, sense que necessàriament hi hagin conclusions.

5. Jordi Capellades assumirà la direcció del Campionat per Equips d'Edats, donada la previsible absència d’Imma Montoliu. S’observa un volum important d’inscripcions, amb probable rècord de les registrades en qualsevol edició anterior.

6 . S’ha incorporat a la pàgina Web de la FCE un apartat de “Bústia de Treball” on s’anunciaran les ofertes de treball per a monitors d’escacs que arribin a la FCE per part de centres educatius i entitats.

7. Del tema "Projecte d'Escacs a l'Escola" s’abordarà amb més deteniment en una propera Junta. Josep Serra, però, informa del creixement del nombre de centres interessats en acollir-se al programa. Entre altres, anuncia la posada en marxa d’un nou centre de formació a mestres de primària al CRP de Sant Boi de Llobregat.

8. Davide Vega informa de les persones que formen part de la Comissió anticheating i de que ja s’han efectuat dos reunions de treball.

9.S’acorda traspassar l'import de les sancions administratives cobrades el 2015 com a contribució a la Festa Catalana del 2016.

10. El Tresorer va fer una presentació dels pressupost de la FCE del 2016 que s'aprova, pendent de la introducció d’alguna correcció.