La Federació Catalana d’Escacs engega una cooperativa de material esportiu d’escacs perquè els clubs puguin abastir-se del material de joc que necessitin.

 

Els preus, amb iva inclòs, que s’han estipulat són:

Rellotges DGT 2010: 42.50€/unitat 

Conjunt de tauler i peces de plàstic de competició: 22€/unitat 

Peces de plàstic de competició: 18€/unitat 

Tauler de plàstic de competició: 6,50€/unitat 

Bosses Portataulers  (amb una capacitat de 35 taulers cada bossa): 18,50€

Rellotge DGT2500: 53€

 

L’oferta de la cooperativa estarà en vigor fins esgotar existències.

El proveïdor (Chessy) es farà càrrec de confeccionar i enviar les factures corresponents a petició dels clubs. El pagament es farà directament al proveïdor en el moment que aquest enviï correu electrònic amb el número de compte on fer la transferència.

Per poder entregar el material abans de l’inici de la Lliga Catalana, s’haurà de demanar el material abans del dia 15 de gener de 2024. Passada aquesta data, el material que es demani arribarà a finals del mes de març de 2024.

 

RECOLLIDA DE MATERIAL

L’enviament del material esportiu es rebrà a les instal·lacions de la Federació i cada club haurà de passar a recollir-ho pel C/ Sant Adrià 20, Recinte Fabra i Coats, de Barcelona en horari d’oficina. En cas de voler que s’entreguin a una altra adreça, el club haurà de comunicar-ho a observacions i pagar un suplement de 6 € per a l'enviament de rellotges i 10 € per l'enviament de jocs de taulers i peces. En cas de barrejar material (és a dir, enviar rellotges i taulers i/o peces en un mateix enviament) el suplement serà de 10 €.

Formulari comanda de material