Aquests grups estan limitats a esportistes de categoria sub-12 i/o inferiors, i que disposin d’una valoració d’Elo Català igual o inferior a 1.800.

Els equips seran de 4 jugadors.

Els quatre últims classificats del grup S-12 PREFERENT baixaran de categoria. Aconseguiran l’ascens els campions dels quatre grups S-12. En cas que algun sigui filial d’algun club de Preferent, ascendirà el següent classificat en el seu grup.

Els dos primers classificats del grup S-12 PREFERENT disputaran, conjuntament amb els dos representants dels grups sub-12 del territori de Girona, dos del territori de Tarragona i dos del de Lleida, la Final a 8 en un cap de setmana i en una única seu. Les vacants es cobriran amb equips de mateixa delegació i si no hi hagués es cobririen amb equips de Barcelona.

  • Els quarts de final es faran per sorteig el mateix dissabte de la competició i es jugarà.
  • Els quatre finalistes del dissabte, jugaran la final a quatre tradicional l’endemà diumenge a la mateixa seu. Les semifinals al matí i la Final i 3er i 4t lloc es jugaran a la tarda, i els colors seran alternatius a la semifinal, i en cas que haguessin estat coincidents es sortejarien.
  • Els equips que disputin aquesta Final rebran un diploma acreditatiu per a cada jugador/a participant de l’equip. Els quatre equips rebran un ajut econòmic de 100€ per cobrir part de les despeses de l’equip durant el cap de setmana.

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions cal fer-les en el mateix moment que la resta de categories. El termini finalitza el dia 3 de desembre. La inscripció dels equips Sub-12 que no apareguin al portal de gestió s'han de fer mijançant el boto "Afegeix un equip" i dintre de la plaça "Tercera Categoria" obrir el desplegable i escollir Promoció sub-12.