Benvolgut amic/amiga:

Es un plaer dirigir-me a tu per oferir-te la possibilitat d’arbitrar el següent campionat:

Competició:  

Campionat de Catalunya per equips online

Lloc:

Online

Dates:            

18 i 19, 25 i 26 d’abril i 1, 2 i 3 de maig de 2020

Format

Suís per equips

Places:

1 Àrbitre principal

600 €

1 Àrbitre adjunt

400 €

Observacions:

La feina dels àrbitres serà visualitzar i escoltar els participants mentre durin les seves partides per evitar ajudes externes i controlar les partides en joc.

L’àrbitre principal haurà de fer els aparellaments en el programa SM del seu ordinador, visualitzar i escoltar als participants i controlar les partides que no controli l’adjunt, a més de realitzar l’informe final.

L’àrbitre adjunt haurà de visualitzar i escoltar els participants i controlar la resta de partides que no controli l’àrbitre principal.

Tots dos hauran de tenir un compte dels programes Chess24 i Zoom, més la càmera i micro connectats mentre duri la ronda. És per això que serà necessari tenir una connexió a internet de qualitat.

La retribució tindrà una retenció del 2%

Vàlid per elo català ràpid

Termini de licitació:

16 d’abril de 2020 a les 18:00 hores

 

Els Àrbitres de Suport en Pràctiques (ASP) i els Àrbitres Catalans en Pràctiques (ACP) poden licitar únicament les places d’àrbitre auxiliar. En cas de ser designats, només cobraran el 75% de la tarifa publicada a la licitació.

Una vegada finalitzada la prova la F.C.d’E. enviarà, a cadascun dels designats, un rebut i, si procedeix, un justificant de dietes. Serà imprescindible el seu retorn, degudament signats, per procedir al pagament dels honoraris.

Si tens intenció d’arbitrar aquesta prova, demana-ho per correu electrònic a la Federació Catalana d’Escacs (federacio@escacs.cat) i a la Comissió Delegada d’Àrbitres (arbitres@escacs.cat) de la FCE abans de la data de termini.

Barcelona, a 15 d’abril de 2020