ORGANITZACIÓ

Organitza el Club d’Escacs Gerunda amb la col·laboració de la Delegació de Girona de la Federació Catalana d’Escacs.

PARTICIPANTS

Hi poden participar tots els jugadors/es amb llicència federativa vigent per algun club de laTerritorial de Girona nascuts l’any 1954 i anteriors per a homes, i 1959 i anteriors per a dones. 

DATES I LOCAL DE JOC

Els dies 11, 18 i 25 de febrer, 4, 11, 18 i 25 de març i 1 d’abril.La sala de joc serà el Casal Cívic Montilivi (C/ Dr. Josep Ametller i Viñas, 56 de Girona). El local està adaptat.

HORARIS

Les partides començaran a les 17:00h de la tarda.El termini de presentació a jugar serà de 30 minuts, per tant,a les 17:30h es decretaran les incompareixences. 

SISTEMA DE JOC

Sistema suís a 8 rondes si el nombre d’inscrits és igual o superior a 30 jugadors. Si el número de participants fos inferior a 30 inscrits s’anunciaria el número de rondes abans d’iniciar el torneig.Partides a 90 minuts, més 30 segons per jugada d’increment.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tramitaran mitjançant el formulari corresponent i en pocs dies rebran confirmació de la inscripció. En cas de no rebre-la, pregunteu al correu federacio@escacs.cat

Les inscripcions no documentades amb l’imprès indicat no seran vàlides. Els pagaments es poden fer en efectiu, a través del compte de la Federació a La Caixa, nº 2100 0429 61 0200128214, indicant Veterans més el nom del jugador inscrit. El preu de les inscripcions són 10 €. Les inscripcions es tancaran 5 dies naturals abans de l’inici de la competició. Passat aquest moment, l’organització no garanteix la tramitació de les inscripcions.

PREMIS

Trofeu pels tres primers classificats que seran entregats a la Festa Gironina dels Escacs. 

AVALUACIÓ

El Campionat s’homologarà per ELO Català.

 

impresora