Les classes a Girona, s'ajornen fins el dia 21 d'octubre

 

Dintre del Programa General de Tecnificació per aquest curs 2017-2018, tenim com a novetat la inclusió d’un format de classes en obert, tant per la delegació de Girona, com per la resta de territorials catalanes. Aquestes classes en obert comptaran amb un equip d’entrenadors que estaran supervisats pel nou Director Tècnic de la Federació Catalana d’Escacs, el G.M. Jordi Magem.

La intenció de la implementació d’aquest nou format és comptar amb un grup divers de jugadors ben motivats i que puguin ser supervisats no tan sols pels seus entrenadors directes sinó també pel Director Tècnic de la FCdE. Es farà un seguiment de la seva evolució amb informes tècnics per tal de que hi hagi una bona coordinació entre les quatre seus territorials i el Director Tècnic. A més, el grup d’entrenadors col·laborarà en les activitats programades per la Federació, com poden ser les competicions i les concentracions.

Classes en obert a la Federació Catalana d’Escacs, delegació de Girona

El primer dissabte d’octubre, dia 7, començaran a la província de Girona les classes en obert.

Aquestes classes en obert seran per grups, dos per dissabte i seran de manera presencial. La seu de les classes serà el Club Escacs Gerunda, situat al Centre Cívic Pla de Palau (c/Saragossa nº27 de Girona, a l'alçada del carrer Migdia).

En un principi, el Grup 1 està pensat inicialment per alumnes de sub8 fins a sub14 i el Grup 2 està pensat inicialment per alumnes sub16 i sub18, si bé s’adaptaran en funció dels alumnes inscrits.

Dissabtes a partir del 7 d’octubre

Horari

Grup

09:30-11:30

1

11:45-13:45

2

 

L’entrenador de cada grup serà el següent:

Grups

Entrenador

Grup1

G.M. Àlvar Alonso

Grup2

G.M. Àlvar Alonso

 

Els grups tindran un mínim de quatre alumnes i un màxim de vuit. Seran grups en obert, el que vol dir que tots els alumnes –jugadors federats- interessats en formar part d’aquests grups de la Federació Catalana d’Escacs podran accedir als mateixos. Aquestes classes en obert tenen un cost econòmic de 50€ al mes,  i una durada de vuit mesos, des de octubre fins a maig.

Els components d’aquests grups tindran l’opció posterior de formar part de les tres concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana d’Escacs te previstos realitzar per aquest curs 2017-2018. La informació d’aquestes concentracions i el seu cost es donarà tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

Per apuntar-vos, teniu que omplir el següent formulari. Un per a cada nen.

FORMULARI

De la mateixa manera, la Federació comptarà amb els entrenadors d’aquestes classe en obert per continuar col·laborant en les activitats programades.