Es convoca a tots els clubs de Girona a la reunió que se celebrarà a les instal·lacions del Club Escacs Sant Gregori (C/ Rocacorba 6) el dia 21  de desembre de 2018 a les 19:00 hores. Es farà el sorteig de totes les categories gironines (Preferent, Primera, Segona i Tercera ).

Si el club necessita d’una distribució determinada per als seus equips (per exemple, que no poden coincidir l’ A i el B per manca d’espai, ..etc..) cal explicar el motiu de la petició, ja que  des de la Territorial de Girona s’establiran les prioritats en cas que no es pugin ser concedides.

Aquestes peticions les podeu fer arribar per correu electrònic en el  moment d’inscriure els equips a federacio@escacs.cat, o abans del dia 13 de desembre 2018 a abadosa@escacs.cat

Ordre del dia:

  • Balanç de l'any 2018.
  • Sorteig de les categories gironines i informacions diverses.
  • Circuit d‘actius de Girona.
  • Territorial individual edats i lliga sub-12.
  • Proposta per la Temporada 2020 per Segona Categoria Provincial, i Tercera Provincial (Es te que veure els equips que formaran la Tercera Categoria
  • Torn obert de paraula.

Text de la proposta:

Per la temporada 2020

Volem que el grup o grups de Segona provincial sigui de 10 equips?  SI o NO

Si surt que SI:

Volem un sol grup de 10 equips o 2 grups de 10 equips: Votació de :   Un sol grup – Dos grups.

En funció del que surti, que es formi una comissió (OBERTA A TOTHOM QUE VULGUI), encaminada a elaborar la proposta a fer als clubs. I establir data, abans del final de la Lliga, per decidir-ho.... i fins i tot seria bo que la proposta es tractes abans de començar-la...es a dir, convocar ja als Clubs per primers d’any.

En cas de sortir dos Grups de 10 equips , per saber a quin grup va cada equip, es fara per sorteig, sense tenir en compte cap paràmetre.

Si surt que NO:

Si volem mantenir la situació de grups de 8 amb el mateix criteri actual: SI o NO.

Si surt que SI, S’ACABA EL TEMA... (Seguim igual com fins ara, mantenint el Play Off amb els mateix estatus que la temporada passada, i fi de la discussió)

Si surt que NO.

Que els clubs presentin propostes sobre què volen canviar i que es formi una comissió, (OBERTA A TOTHOM) encaminada a elaborar la proposta a fer als clubs, seguint els criteris indicats pels clubs. I establir data (abans del final de la Lliga, per decidir-ho.... en aquest cas jo també aconsellaria que es tractes abans de començar-la, per saber els clubs amb quins criteris es jugarà els Play-Offs, si son modificables, I SI ES DECIDEIX QUE AFECTIN A LA TEMPORADA 2019, O NO.          

A Tercera Categoria, es resoldrà depenen dels equips que quedin.

Santa Pau, a 5 de novembre del 2018.

Albert Badosa Romanyó

Delegació Territorial de Girona