ORGANITZA:

Territorial de Girona de la Federació Catalana d’Escacs.

LOCAL DE JOC:

De forma telemàtica, allà on l’esportista consideri oportú. Cal disposar de bona cobertura d’internet i un dispositiu de connexió: ordinador de taula, portàtil, tablet o mòbil.

La plataforma online utilitzada serà chess.com

DIES i HORA DE JOC:

Durant 5 dissabtes consecutius a les 22:00 hores a partir del 28 de març, i per tant, els següents dissabtes seran el 4, 11, 18 i 25 d’abril.

Quan els enllaços dels tornejos estiguin publicats, es publicitarà a les xarxes socials els enllaços dels tornejos.

De forma excepcional, si el confinament obligat en què ens trobem s’acabés, es podria valorar de canviar de dates la resta de tornejos que quedin per acabar el Circuit Llampec.

PARTICIPANTS:

El torneig és obert a tots els esportistes, inclosos els que no són estrictament de la Territorial de Girona.

INSCRIPCIÓ:

Cada jugador s’haurà de crear, si no el té, un usuari a la plataforma online Chess.com.

La inscripció es podrà fer directament en els tornejos en la mesura que es vagin anunciant i publicant. Cal però formar part del “club” de la Territorial d’Escacs de Girona per a poder-vos afegir als tornejos que es faran.

La inscripció de cada un dels tornejos serà oberta a partir d’una hora abans de l’inici del torneig, és a dir, a les 21:00 tothom es podrà unir al torneig. Un cop hagi començat el torneig encara es podran inscriure.

El torneig és gratuït.

RITME DE JOC:

El ritme de joc de totes les partides serà de 3 minuts més un increment de 2 segons per jugada, per a cada esportista i partida.

SISTEMA DE JOC:

Els cinc tornejos que consten el Circuit Llampec es faran pel Sistema Suís a 8 rondes. En el cas que hi hagués una participació molt alta, les rondes s’augmentarien.

CATEGORIES:

  • Tram 1900 – Jugadors federats igual o inferior a 1900 d’Elo català de ràpides
  • Tram 1700 – Jugadors federats igual o inferior a 1700 d’Elo català de ràpides

PREMIS:

El campió i sots-campió, i els millors dels trams 1900 i 1700 de cada torneig podrà optar a una inscripció d’un dels tornejos que conformen el Circuit d’Actius de Girona. Només s’oferiran dues inscripcions a cada torneig del Circuit d’Actius que s'adjudicaran per ordre de classificació. És a dir, el campió tria un torneig, i després els sot-campió en tria un altre o el mateix, i si dos jugadors ja han triat el torneig d’Olot, per exemple, ja cap més jugador podrà optar a jugar l’Actius d’Olot.

Els jugadors que vulgui optar als premis de tram, han de fer saber per mail (cvila@escacs.cat) o per whatsapp o telegram (62019655) amb quin nick (usuari) juguen i el seu nom complet.

Només poden optar els premis els participants que estiguin federats per la Federació Catalana d’Escacs.

DIRECTOR DEL TORNEIG:

El delegat de la Territorial de Girona

ALTRES:

Aquest torneig no és vàlid per a ELO Català de Ràpides ni per cap Elo oficial.

L’organització es reserva el dret a modificar les bases a mesura que es desenvolupi el Circuit per afavorir al millor funcionament dels tornejos

Torroella de Montgrí, a 23 de Març de 2020

Carles Vilà Camps

Delegat de la Territorial de Girona d’Escacs.