Festa Gironina

Donada la inseguretat que encara presenta el COVID-19 que fa que encara no podem organitzar un torneig real amb totes les garanties que s’exigeixen amb un aforament normal, la Festa gironina que havia de tenir lloc el diumenge 14 de juny queda suspesa.

En concret, suspenem el dinar de germanor per a un altre dia que s’anunciaria més endavant quan les autoritats sanitàries i governamentals ens ho permetin amb totes les garanties.

Altrament, si es farà el Campionat Llampec de la Festa Gironina però enguany serà no federat i de forma telemàtica. A la propera circular s’especifica les bases.

També la reunió de clubs de Girona que tenia lloc a la Festa Gironina es farà telemàticament. La reunió tindrà lloc el diumenge 14 de juny a les 17:00 pel programa de videoconferències Teams de Microsoft. L’enllaç per a connectar-vos al grup de la Territorial de Girona per a poder assistir a la reunió és :

https://teams.microsoft.com/join/yqsso38g88vx

Amb aquest enllaç feu una sol·licitud per unir-se al grup i cal que especifiqueu bé el nom i cognoms i correu electrònic per tal de validar-ho. El dia i hora indicada es faria la trucada per unir-se a la reunió.

Quan us vulgueu unir a la reunió us demanarà instal·lar-vos el programa si no el disposeu ja. Qui no tingui el programa instal·lat us el podeu descarregar el Teams (tant per mòbil com per a PC) en el següent enllaç: https://www.microsoft.com/es-es/microsoft-365/microsoft-teams/download-app.

Circuit Actius

Ja s’havia anunciat de la suspensió de les proves del Circuit d’Actius del Gerunda, Vilobí i Sant Gregori. Ara s’hi afegeixen les proves del Platja d’Aro i de Santa Pau. Aquestes 5 proves del Circuit de moment es posposen sine die.

Torroella de Montgrí, a 2 de Juny de 2020

Carles Vilà Camps

Delegat de la Territorial de Girona d’Escacs.