ORGANITZA:

La Federació Catalana d'Escacs - Delegació de Girona amb la col·laboració dels clubs que organitzin alguna o totes les jornades.

Cada club organitzador haurà de concretar si vol organitzar totes les jornades o només alguna, i en aquest segon cas indicar els dies preferentment.

LLIGA SUB12 DE GIRONA

Dates: els dissabtes 25 de febrer, 4 i 11 de març de 2023.

Es faran 6 rondes pel sistema suís amb grup únic, dissabte tardes, en una sola seu de la Territorial de Girona. El torneig és per equips per edats fins a 12 anys. Forma part de la Lliga Catalana grup promoció. Serà vàlid per elo català i ritme de 60 minuts sense increment.

L’inici de les rondes serà a les 16:00 hores.

CAMPIONAT VETERANS DE GIRONA

Dates: els dimarts 21 i 28 de febrer, 7, 14, 21 i 28 de març de 2023.

Es faran 6 rondes pel sistema suís grup únic, dissabte tardes, en una sola seu de la Territorial de Girona. El torneig és individual per a edats majors de 50 anys. Serà vàlid per elo FIDE i català i ritme clàssic de 90’+30’’.

L’inici de les rondes serà a les 18:00 hores.


SOL·LICITUD PER SER SEU :

Data límit per sol·licitar l'organització d'un o més dies d’una o les dues competicions en licitació és el 22 de gener de 2023.

Els clubs interessats en l’organització hauran de sol·licitar-ho omplint el següent formulari enviant-lo per correu electrònic a l'adreça: federacio@escacs.cat en còpia a jdiaz@escacs.cat. En el correu cal especificar el lloc que es proposa per jugar el torneig, així com la seva adreça, i les jornades que voldrien acollir els tornejos proposats.

El club sol·licitant ha d’aportar:

  • Un local de joc ampli per disputar la competició, amb taules i cadires.
  • El local ha de disposar d’endolls per la connexió de l’ordinador i d’impressora.
  • El local ha de disposar de calefacció.
  • El local ha d'estar disponible per tot el temps necessari per fer el torneig.

Comunicar si el local està adaptat per persones amb mobilitat reduïda.

 

Girona, a 9 de gener de 2023

Jordi Díaz Comas

Delegació Territorial de Girona