Dies de joc: 6, 13, 20 i 27 d’octubre i 3, 10 de novembre de 2012.

Lloc de joc:  Club d’Escacs Lleida Hora d’inici: 16:30 hores. Si passats 45 minuts de l’hora oficial d’inici de la partida el jugador no està present perdrà la partida. Sistema de joc: El sistema de joc dependrà de la quantitat de jugadors inscrits.

Ritme de joc: Es jugarà a 90 minuts mes 30 segons per jugada.

Participants: Jugadors nascuts l’any 1953 i anteriors i jugadores  nascudes l’any 1958 i anteriors.

Reglament: Federació Catalana d’Escacs i Lleis de la FIDE.

Desempats: Els desempats dependran del sistema de joc utilitzat, en cas de sistema suís s’aplicaran el Bucholz brasiler, el Bucholz mitjà, el Bucholz sencer i el Progressiu acumulatiu. En cas de jugar-se una lliga el desempat seria el Sonnen-Berger i el particular

Inscripció:  Abans del dia 4 d’octubre, per correu electrònic a: felleida@hotmail.com.  El preu d’inscripció es de 8 euros per jugador.

Trofeus: Hi haurà trofeu pel campió i subcampió. Els trofeus del campionat s’entregaran el darrer dia de joc, al acabar la darrera ronda.

NOTA - El campionat es classificatori pel Campionat de Catalunya de Veterans 2013.

IMPORTANT - L’àrbitre del campionat penjarà els aparellaments de la ronda 1 a Chess-results el divendres dia 5 a les 20.00 hores, tots els jugadors que s’inscriguin amb posterioritat no podran jugar fins la ronda 2.