La Delegació de Tarragona amb la col·laboració de clubs pertanyents a les Terres de l’Ebre organitza la 5a edició del Campionat de Promoció sub-12 per Equips en aquest àmbit territorial.

La inscripció dels equips que vulguin participar en el campionat s’ha de fer a través del formulari electrònic abans del dia 2 d'octubre de 2017 a les 19:00 hores.

El preu de la inscripció d’un equip és l’equivalent a la inscripció d’un equip de 3a categoria de la Lliga Catalana per equips de la temporada 2018.

Aquests equips estaran limitats a 4 esportistes de la categoria sub-12 i/o inferiors (jugadors/es nascuts l'any 2006 i posteriors, que tindran la categoria sub-12 o inferior durant l’any 2018), i que disposin d’un Elo català igual o inferior a 1800 punts a l'inici del campionat. Aquests jugadors es regiran pel reglament del Campionat per equips de Catalunya de la Federació Catalana d’Escacs i per la llista d’ordre de forces que es tramitarà abans de l’esmentat Campionat.

El sistema de joc serà un Round Robin, és a dir, tots els equips s’enfrontaran contra tots els equips. En el cas que el nombre d’equips inscrits requereixi una altra jornada de joc, s’estudiarà quina és la millor opció per dur-la a terme (data i lloc).

El sistema de desempat serà el Sonneborn-Berger per Equips tipus B.

El ritme de joc serà de 61 minuts i la seu de joc serà una única seu en diferents localitats de la Demarcació on es trobarien tots els equips i cada equip disputaria 2 rondes al dia. 

Les seus són les següents:

 

  • 1a jornada: 7 d'octubre – Benicarló (seu del Club Escacs Riu Sènia)
            •  C/ Cristo de la Mar 106

 

  • 2a jornada: 21 d’octubre – Amposta (Casino Recreatiu d’Amposta C/ Major 50)
  • 3a jornada: 28 d’octubre– Sant Carles de la Ràpita (Església Nova C/ Sant Isidre-Avgda Catalunya)

 

Els horaris per a les dues rondes de la jornada són:

  • 1a partida: 16:00 - 18:00
  • 2a partida: 18:00 - 20:00

L’equip classificat en primera posició disputarà, juntament amb un representant de la zona de Tarragona Nord (sempre i quan es faci un grup en aquest territori), dos representants dels grups sub-12 del territori de Girona i 4 de Barcelona, la Final a 8 equips en un cap de setmana i en una única seu. En aquesta Final només podran participar-hi esportistes, siguin de la Territorial que sigui, que disposin d’una valoració d’Elo català igual o inferior a 1800 punts i que serà el publicat a la llista de gener de 2018.

Els aparellaments s’afegiran a continuació quan estiguin definits els equips participants.

Els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat.

Els clubs organitzadors tindran 50 € de subvenció.