El 22 de juny a les 17:00h es durà a terme el Primer Torneig d'Escacs Solidari "Drac Artcai" organitzat pel Club d'Escacs Torredembarra i amb el suport de la Federació Catalana d'Escacs i de l'Ajuntament de Creixell.

 

Molta sort amb la iniciativa!. Podeu trobar la motivació del torneig i les bases a continuació:

 

I TORNEIG D’ESCACS SOLIDARI DRAC ARTCAI

 

Un dels motius principals d'aquests Torneigs d'Escacs Solidari, és perquè el projecte solidari Drac Artcai consisteix en què el Drac visita als nens malalts hospitalitzats i els hi regala el conte "Els Dracs també juguen a escacs". Els nens es posen molt contents, abracen i li fan petons al Drac Artcai, per un instant entre tots els fem molt feliços, i s'evadeixen de les circumstàncies que estan vivint.

Aquests contes del Drac prèviament han estat apadrinats, per clubs d'Escacs, jugadors federats i no federats, particulars, ajuntaments, empreses, institucions, etc. Volem donar les gràcies a tots els Padrins que estan fent realitat aquest somni. Abraçades grans de Drac !!!

"LES IL.LUSIONS TAMBÉ DONEN VIDA ALS NENS"

 

Organització: C.E.Torredembarra i Drac Artcai / web: www.dracartcai.com

Sistema de joc: El torneig es disputarà pel sistema suís a vuit rondes (depenent del nombre d’inscrits al torneig es farien 7). El desempat es determinarà per Bulcholz Brasiler, Bulcholz total, Progressiu- Acumulatiu, Particular i Color (guanyen negres).

Inscripció: 3€ per a tots els jugadors amb llicència federativa i no avaluats.

Places limitades a 60 jugadors.

Whatsapp: 619 049 280

Local de joc: Av. Dr. Pujol, 15 - Casal Municipal

Dia i horari de joc: Diumenge dia 16 juny 2019. El Torneig començarà a les 17h.

Ritme de joc: 5 minuts per a cada jugador.
Torneig no vàlid per elo.
Direcció del Torneig: Josep Romeu, Jordi Marcer, José Antonio Nieves.

Equip arbitral: Josep Antoni Mateu
Comitè: No hi haurà Comitè d'Apel•lació; les decisions arbitrals seran inapelables.

Premis:

-          1r. Classificat General: Trofeu.

-          2n. Classificat General: Trofeu

-          3r. Classificat General: Trofeu

-          1r. Classificat Tram 1850-1999 Trofeu

-          1r. Classificat Tram 1700-1849 Trofeu

-          1r. Classificat Tram 1000-1699 Trofeu

-          1r. Classificat Sub 16 Trofeu

-          1r. Classificat Sub 14 Trofeu

-          1r. Classificat Sub 12 Trofeu

 

Els premis no seran acumulatius.

Normes Diverses: El sorteig de la primera ronda s’efectuarà abans de l’inicií del torneig. Els jugadors en acabar la partida hauran de col•locar les peces per al començament de la següent ronda, deixant el rei al centre del tauler el guanyador de la partida, i els dos reis en cas de taules. El jugador que realitzi una jugada il•legal perdrà la seva partida. La peça tocada s’ha de jugar (a no ser que estigui clavada per jac). L’àrbitre pot decidir a petició d’un dels jugadors que una partida és taules quan no existeixi suficient material per part de cap dels contrincants per realitzar mat o és dóna una situació de taules teòriques i l'àrbitre considera que un dels jugadors està especulant clarament amb el temps. L’àrbitre però, no intervindrà en el transcurs de les partides si no és mitjançant una reclamació. L’organització del torneig confia en l’esportivitat dels participants pel correcte funcionament del torneig.

IMPORTANT: El Drac Artai ens visitarà i jugarà una partida ràpida amb un nen o nena a través d’un sorteig que farem prèviament. Amb premi especial pel guanyador.

Us hi esperem!!!