CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

La Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, de la Generalitat de Catalunya engega la campanya de la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa promoguda per la Comissió Europea que es celebra simultàniament a tota Europa entre el 23 i el 30 de setembre.

Fem una crida a les escoles i centres educatius, entitats esportives, centres de treball, universitats, ajuntaments, esportistes i influencers a sumar-s'hi practicant esport i activitat física, donant d'alta les iniciatives d'aquesta setmana a la plataforma de registre d'activitats i fer-les extensives a tota la ciutadania mitjançant els espais webs, xarxes socials, utilitzant les etiquetes #BeActive #esportcat.

Podeu:   

  •  Organitzar sortides a l'aire lliure que promocionin la pràctica en espais oberts urbans i/o naturals
  •  Abordar amb l'alumnat dels centres educatius, en diferents assignatures, la necessitat dels hàbits de pràctica actius, consums i alimentació saludables.
  •  Organitzar jornades de portes obertes, proposant demostracions d'activitats físico-esportives, sessions de prova, exposicions i xerrades de promoció de la vida activa i els seus beneficis.
  •  En els centres de treball, proposar a treballadors i treballadores, pautes d'activitat física per fer durant l'horari laboral.
  •  Anomenar persones ambaixadores destacades de la comunitat com a referents de bons hàbits esportius, vida activa i saludable.
  •  Posar la imatge #BeActive en lloc visible de les instal·lacions, com a establiment o organisme promotor de l'esport i la salut.

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr