CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Ronda 6
Matx decisiu per a nosaltres on guanyar el matx significava Podi, potser massa pressió, potser no era el dia, en fi , no varem puntuar...
Movent   les peces per Catalunya:
Llibert Cespedes, partida amb enrocs en flancs oposats, mentre Llibert rebia l’atac de les peces contràries en el flanc de Dama, no va poder crear un contra jóc en el flanc de Rei, on el seu adversari tenia el Monarca molt tranquil. La defensa que va poder muntar Llibert, no va ser suficient ..va tenir que tombar el Rei.
Guerau Masagué, al mig joc va tenir que entregar una Torre per un molest cavall. més endavant el rival li va tornar la torre per un Alfil, però amb un atac devastador on el final perdia la Dama.
Joana Ros, la seva partida semblava a priori que ja la teníem al sac, i juntament amb la Laura, que no la tenia gens malament, encara podíem empatar el matx, i aconseguir  podi.  mentre la Laura Povill guanyava la partida, la Joana anava molt malament de temps. Les imprecisions comeses i amb segons al rellotge la van obligar a abandonar.

Matx que a priori semblava que podríem puntuar amb més de 2 punts , sens va girar. 1-3 per a la Comunidad Murciana que es col·locava en 3era posició, darrera Madrid i el País Valencià i ens deixava a nosaltres a la 4arta.

Ara Salobreña....!!!!

Albert Badosa

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr