CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

El club barceloní segueix imbatut en la categoria passades dues rondes, de les quals n'ha empatat una i n'ha guanyat una altra. 

L'Escola d'Escacs de Barcelona és l'únic equip que representa Catalunya a la Divisió d'Honor de la Lliga Espanyola, competició que es disputa del 14 al 20 d'agost a Linares. L'objectiu del club presidit per Abel Segura és assegurar al més aviat millor la permanència, fita que estan assolint amb escreixos després de seguir imbatuts un cop celebrades dues rondes. A la jornada inaugural, el club català va empatar amb el Club de Ajedrez Solvay, matx en què va ser clau la victòria de la Mestra Internacional Ana Matnadze al tauler femení. I a la segona ronda, un nou triomf de Matnadze sumat a la victòria del Gran Mestre Viktor Moskalenko van propiciar la victòria de l'Escola d'Escacs de Barcelona davant el Jaime Casas Monzón per 3 a 4. 

En tots dos enfrontaments han estat alineats els mateixos set jugadors: els GMs Baadur Jobava, Aleksandr Rakhmànov, Eltaj Safarli, Fernando Peralta, Marc Narciso i Viktor Moskalenko; i la MI Ana Matnadze. Aquesta tarda, a partir de les 17:00 h., s'enfronten al Gros Xake Taldea, club que encara no ha puntuat en cap dels dos enfrontaments que ha disputat. 

Enllaços d'interès:

Aparellaments, resultats i classificacions a Info64

Retransmissió a Chess24

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr