De l'1 al 2 de juliol se celebra a l'Hotel SB BCN Events de Castelldefels, el torneig d'escacs organitzat per la Federació Catalana d'Escacs amb motiu de la III Setmana Catalana de l'Esport, l'esdeveniment esportiu de referència per fer visible l'esport català.

Amb aquest esdeveniment, Catalunya torna a l'escenari internacional per mostrar al món l'excel·lència dels seus esportistes, les seves instal·lacions esportives d'alt nivell i el seu prestigi federatiu a través de les seleccions catalanes.

El torneig serà un tancat femení de quatre seleccions: Catalunya, Mallorca, Canàries i un mix Internacional.

Informació del torneig

Les jugadores, la majoria escaquistes Sub16, jugaran a les sales Calma de l'hotel.

Es podran seguir les partides en directe a través de l'enllaç

 

Hi haurà activitats paral·leles durant el cap de setmana que s'iniciarà el divendres, 30 de juny.

 

Aprofitant aquest esdeveniment, la Comissió Feminista de la FCE, ha organitzat la tornada de l'intercanvi Mallorca-Catalunya que es va celebrar abans de la pandèmia i, en aquesta ocasió, són les mallorquines les que venen de visita.
Per aquest motiu s'han organitzat activitats paral·leles durant tot el cap setmana com són: visita al Museu Barça Immersive, taula rodona per presentar el Pla d'Igualtat de la FCE (divendres 30 de juny a les 17h a l'hotel BCN Events), simultànies a la piscina de l'hotel, i una exhibició de ràpides el dissabte 1 de juliol a les 19hs, al centre comercial Ànecblau.

Hi esteu tots convidats a veure i participar!