La parella Muñoz-Ros campiona del torneig

Dissabte, dia 15 de gener, al matí i a la seu de la Federació Catalana d’Escacs, a Barcelona, s’ha jugat el VIII Torneig de parelles mixtes. Aquest torneig hi juguen parelles formades per un home i una dona amb llicència per la FCE i sumen els punts guanyats per cada membre de la parella.

Abans de començar s’han seguit totes les mesures que dicta el protocol sanitari, tothom portar mascareta ben posada, ensenyar el certificat COVID i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

S’ha iniciat el torneig força puntual i s’ha dut a bon ritme sense cap incident per a l’equip arbitral format per dues Mireia, la Mireia Ramon i la Mireia Terrones.

La parella GM Miguel Muñoz-Joana Ros ha agafat avantatge ben aviat i no ho han deixat anar en cap moment. S’han proclamat campions del torneig, un altre cop, i per segona vegada en la història del torneig. La parella formada pel GM Daniel Alsina - Isaura Sanjuan han aconseguit el segon lloc, a 3.5 punts del campió, seguits del Max Ventura – Andrea Jausas que han quedat tercers.

D'esquerra a dreta: la parella Muñoz-Ros, Alsina-Sanjuan al centre i Ventura-Jausas a la dreta.

La parella formada per en Marc Pera – Esther Fresneda ha guanyat el tram de menys de 1900 d’elo i el pare i filla, MF Francisco Javier Garcia – Laia Garcia han guanyat el premi familiar.

A l'esquerra la parella familiar i a la dreta la campiona de tram.

Moltes gràcies a tots per la participació i esperem que aquest sigui el primer d’un any ple de torneigs. 

Podeu visualitzar les fotos a l'enllaç: Fotografies