• Integraran el Circuit d’Escacs Ràpids de Subs de la D.T.Lleida 2023 tots els torneigs d’escacs d’esportistes Sub-14 de la DT Lleida que sol·licitin la voluntat de formar part del Circuit i que es facin durant el període de l’1 gener de 2023 a 30 de juny de 2023. 
 • Les sol·licituds del clubs interessats en organitzar una prova s’hauran de comunicar via mail a federacio@escacs.cat .
 • La relació de campionats que formen part del Circuit s’anirà actualitzant a mesura que els clubs ho comuniquin i es publicarà en la secció de la D.T. Lleida del web de la FCE.
 • Cada torneig serà presencial amb ritme de temps de joc que l’organitzador desitgi.
 • La participació a cada torneig estarà definida per les bases de cada competició que publicarà l’organitzador de la prova.
 • L’organització espera un comportament esportiu en tots els participants. En cas de detecció de comportament poc esportiu l’organització es reserva el dret d’expulsió del torneig i l’anul·lació del dret a premi.

SISTEMA DE PUNTUACIO DEL CIRCUIT

 • Per optar als premis del Circuit s’haurà d’estar federat en un club de la DT Lleida i disposar de la llicència federativa de l'any en curs.
 • Hi haurà 4 trams de sub:
  • Sub-14
  • Sub-12
  • Sub-10
  • Sub-8
 • El tram de cada esportista serà el que tingui a 1 de gener de 2023.
 • Per a l’elaboració de la classificació de trams s’utilitzaran les classificacions finals de cada campionat d’on s’extrauran les classificacions per trams del Circuit. Per a cada tram s’assignaran els següents punts en funció dels següents criteris: el repartiment de punts es farà de forma inversa als punts atorgats en cada tram: 20 pel primer, 19 pel segon, 18 pel tercer ... Quan s’arribi a 1 punt per esportistes, s’assignarà 1 punt a la resta d'esportistes del tram.
 • Per optar a la puntuació de trams s’hauran de jugar un mínim de 4 partides en el torneig que s’avaluï.
 • El desempat principal serà el nombre de torneigs en el que s’hagi participat, seguit del nombre de vegades que hagi quedat campió dels trams de cada torneig.

PREMIS

 • Es donaran els següents premi per cada tram de subs:
 • Per optar als premis el jugador/a haurà d’haver participat com a mínim en el 50% de les competicions del Circuit.
  • 1r Classificat - Val de compra de llibres d'escacs valorat en 40 €
  • 2n Classificat - Val de compra de llibres d'escacs valorat en 30 €
  • 3r Classificat - Val de compra de llibres d'escacs valorat en 20 €
  • Millor Fèmina - Val de compra de llibres d'escacs valorat en 20 €
 • Els premis no són acumulables i opten, únicament, al premi del seu tram.
 • Els premis són intransferibles (no es poden assignar a terceres persones).
 • Els premis s’enviaran als guanyadors en el moment de la finalització del Circuit.
 • Els val de compra de llibres es podran intercanviar per llibres publicats per l’Editorial Chessy directament a la seva pàgina web

DISPOSICIONS FINALS

 • Els participants cedeixen el dret d’imatge a l’organització per la difusió de l’esdeveniment dels resultats de la prova i la promoció dels escacs.
 • La participació en el torneig implica la total acceptació d’aquestes bases. 

Els dies 22 i 23 d’abril tindrà lloc la segona concentració de cap de setmana per aquest curs 2022-2023. Es farà a l’Alberg l’Espluga de Francolí. Podeu trobar més informació sobre l’alberg a:

INFORMACIÓ

QUI HI POT PARTICIPAR?

Podran participar els esportistes, amb llicència federativa en vigor, de les categories sub-8, sub-10 i sub-12 que siguin d’aquesta categoria durant l’any 2023. 

QUINS SÓN ELS ENTRENADORS?

La concentració tindrà entrenadors de la FCE.

GRUPS

Els grups estaran formats per a esportistes de la mateixa categoria i/o nivell similar, si la inscripció ho permet.

PROGRAMA DE LA CONCENTRACIÓ

Horaris
Dissabte
 
Horaris
Diumenge
09:00-10:00
Arribada dels participants
 
08:30-9:15
Esmorzar
10:00-11:30
Primera sessió d'entrenaments
 
9:30-11:00
Cinquena sessió d'entrenaments
11:30-11:45
Descans
 
11:00-11:15
Descans
11:45-13:15
Segona sessió d'entrenaments
 
11:15-13:15
Campionat de ràpides
13:15-13:30
Temps lliure
 
13:15-13:30
Temps lliure
13:30-14:30
Dinar
 
13:30-14:30
Dinar
14:30-16:00
Temps lliure
 
14:30-14:45
Temps lliure
16:00-17:30
Tercera Sessió d'entrenaments
 
14:45
Sortida
17:30-18:00
Descans - Berenar
     
18:00-19:30
Quarta Sessió d’entrenaments
     
19:30-20:30
Temps lliure
     
20:30-21:30
Sopar
     
21:30-22:00
Temps lliure
     

 

QUIN ÉS EL PREU?

Els alumnes que formen part dels grups de Tecnificació de la FCE només hauran d’abonar l’estada, en pensió complerta del dissabte i el dinar de diumenge, que suma 55€.

La resta d’alumnes esmentats abans hauran d’abonar 105€, en concepte d’estada, en pensió complerta del dissabte i el dinar de diumenge i disposar dels entrenadors oficials. Si algun d’aquests alumnes no pernoctés a l’alberg ha de pagar 50€ en concepte d’entrenament, més 15€ per a cada àpat.

Els acompanyants que es vulguin quedar a l’Alberg, hauran d’abonar 55€.

Les habitacions de l’Alberg són de múltiples llits i la Federació les assignarà de la millor manera possible. Tots els allotjats hauran de compartir habitació, a excepció si hi ha habitacions amb el número de llits com persones de la família.

L’Alberg proporcionarà la roba de llit i només caldrà portar la tovallola i productes d’higiene de casa.

Els interessats en només fer els àpats a l'alberg hauran de pagar 15 € per cada àpat.

Tots els pagaments s’han de fer mitjançant ingrés al número de compte de La Caixa: ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant ESPLUGA23 + el nom de l'alumne.

En el cas que es faci una reserva de l’estada i no s’efectui, la devolució dependrà de la política d’anul·lació de l’alberg. Si es comunica el mateix dia, no es retornarà cap quantitat.

INSCRIPCIONS

Es pot fer la inscripció a la concentració mitjançant aquest formulari i abans del divendres, 14 d’abril a les 12:00. Es prega realitzar les inscripcions el més aviat possible, ja que la disponibilitat de l’alberg és limitada. Les inscripcions s’agafaran per rigorós ordre d’entrada.

Cada esportista haurà d’estar acompanyat pel seu responsable legal, ja sigui pare/mare o tutor o un altre pare/mare d’algun altre esportista.

En el mateix formulari s’haurà d’afegir l’autorització firmada pel pare/mare o tutor amb el nom de la persona responsable i la targeta sanitària. Autorització

En el cas que algun alumne o acompanyant a l’estada tingui alguna al·lèrgia o trastorn alimentari, ens ha de fer arribar el següent document omplert. FITXA

PUBLICITAT

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. Igualment, es dóna permís per publicar fotografies, vídeos i les dades mínimes a d’altres empreses col·laboradores de l'esdeveniment.

En tot moment, s’hauran de seguir les mesures higièniques i indicades per la Federació Catalana d’Escacs i del propi alberg.

REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs (FCE).  per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST, l’acta del partit entre el C.E. Colon Sabadell Chessy i el C.E. Sant Andreu de la ronda 2 de la Lliga Catalana 2023 a Divisió d’Honor.

VIST, les al·legacions del C.E. Colon Sabadell Chessy.

1. ANTECEDENTS DEL FET

El C.E. Sant Andreu reclama alineació indeguda, perquè l’equip del Colon Sabadell Chessy va alinear en el número 9 del partit a un jugador  número 16 de la llista d’ordre de forces sense haver avisat prèviament de que formaria part del llistat de 17 jugadors que havia de quedar tancat en les tres primeres rondes del campionat.

2. FONAMENTS DE DRET

Reglament General de la Federació Catalana d’Escacs

Read more...

Un cap de setmana més d'escacs

Ja s'ha jugat una ronda més de la Lliga Catalana i els equips van ocupant posicions. A la màxima categoria, la Divisió d'Honor Grup I, el Valls va guanyar a casa al Cor de Marina per un contundent 9 a 1. L'Andorra a casa i el Barberà com a visitant van guanyar els seus matxos contra el Sant Cugat i el Foment Martinenc respectivament, per 8 a 2. L'Ateneu Colon va guanyar a La Lira Vendrellenca per un 6,5 a 3,5 en el seu desplaçament a El Vendrell. El Valls i el Barberà es veuran les cares aquest pròxim dissabte i tothom qui vulgui visualitzar les partides podrà fer-ho a través del portal de la Federació, ja que és un dels matxos que es retransmetran.

En el grup II va haver el mateixos resultats a gairebé tots els matxos, 7 a 3. El Platja d'Aro va guanyar a casa al Mollet, mentre que l'Olot va guanyar al Figueres al local dels figuerencs i el Colon Sabadell Chessy a casa del Sant Andreu. El Barcelona és l'únic equip d'aquest grup que va guanyar per un altre marcador, 8 a 2, contra el Cerdanyola del Vallès. El matx de la propera ronda és el que enfronta els olotins contra els de Sant Andreu a terres gironines. També el podeu seguir pel web de retransmissions de la FCE i les altres plataformes.Derbi Gironí os es van imposar els de la Garrotxa per 3-7 a casa del Figueres

Read more...

El passat dissabte 28 de gener, a la ciutat de Balaguer, es va reemprendre els Tornejos d'Actius escolars de la Territorial de Lleida. Sota l'arbitratge del Mestre Català Israel Campos i la col·laboració del Club Escacs Balaguer i la Paeria de Balaguer, es va dur a terme el primer dels tornejos escolars programats per aquesta temporada. En total hi varen participar 47 nens i nens repartits en les categories des de sub8 fins a sub16.

En termes esportius, el campió amb set victòries de set partides fou en Joan Capdevila del Club Escacs Balaguer, que a la vegada fou el millor sub12. En segon lloc i a un punt del campió, fou en Miquel Vicente del Club Escacs Balafia, i millor classificat sub14. I tancà el podi, en tercer lloc, en Robert Nicolas de Guissona, el millor classificat dels no federats. En Martí Burguès de Balaguer i no federat, fou el millor sub 16 i cinquè a la general. En Pau Cuenca del club Escacs Tàrrega fou el millor sub10 i onzè a la general. Llop solans de Les Borgues Blanques i no federat fou el millor sub8 i dotzè a la general. La millor fèmina fou l'Ares Torres del Club Escacs Balaguer que acabà en vuitena posició a la general amb 5 punts.

Properament s'anunciarà el proper torneig escolar.

Acte d’obertura de les pliques de l’Examen d’Àrbitre Català 2023

ACTE D’OBERTURA

Efectuat l’acte d’obertura de les pliques a la seu de la Federació Catalana d’Escacs el dimecres, 1 de febrer de 2023 a les 12:00 hores, el resultat ha estat el següent: 

RELACIÓ DE PLIQUES I ASPIRANTS

Plica

DNI

P01

-439S

P02

-662R

P03

-465K

P04

-102P

P05

-370H

P06

-544Z

P08

-417B

P09

-800D

 

Tal com diu el reglament del CTA: 

Es podrà recórrer davant del Delegat del C.d’A. de la FCE. en el termini de vint dies hàbils a comptar des de la data en que hagi rebut la notificació de la denegació.

 

Esparraguera, a 1 de febrer de 2023

Signat: Guillem Cintas

Delegat del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la F.C.d’E.

RESULTATS DE LA PROVA

D’acord amb el TÍTOL CINQUÈ del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la Federació Catalana d’Escacs (F.C.d’E.), es resol fer públic el resultat de la prova de coneixement teòric per l’obtenció del títol d’àrbitre català. 

 

LLISTAT DE RESULTATS QUE HA OBTINGUT CADASCUNA DE LES PLIQUES

 

TEST

CURTES

SM

TOTAL

1

4,29

3,55

3,25

 

2

6,16

7,45

8,1

APTE

3

5,94

6,15

3,5

 

4

7,48

7,2

3,5

 

5

5,61

7,4

6,95

APTE

6

7,04

4,9

0

 

7

6,82

5,2

3

 

8

5,61

5,5

8

APTE

9

4,84

5,8

8,75

 

 

L’acte d’obertura de les pliques es realitzarà a la seu social de la Federació Catalana d’Escacs el proper dimecres, dia 1 de febrer de 2023, a les 12:00 hores. Aquest acte és públic i obert a tots aquells federats que vulguin assistir.

 

ACTE D’OBERTURA DE LES PLIQUES

Data:               1 de febrer de 2023

Hora:               12:00

Lloc:                Federació Catalana d’Escacs. Sant Adrià, 20. 08030 - Barcelona 

 

Barcelona, a 30 de gener de 2023

 

Signat: Guillem Cintas

Delegat del Comitè Tècnic d’Àrbitres de la F.C.d’E.

ORGANITZACIÓ

Delegació Territorial de Barcelona de la Federació Catalana d’Escacs, amb la col·laboració del Club Escacs Sant Martí.

El Director del Torneig serà en Ivan Marina de la Torre.

PARTICIPANTS

Hi poden participar tots els esportistes amb llicència federativa vigent per algun club de la Territorial de Barcelona,  nascuts l’any 1973 i anteriors. 

Els participants es dividiran en dos grups:

Grup A: Majors de 50 anys, nascuts l'any 1973 o anteriors.

Grup B: Majors de 65 anys, nascuts l'any 1958 o anteriors.

DATES

Els dimarts del 28 de febrer al 2 de maig de 2023.

LOCALS DE JOC

Local del Sant Martí, Carrer de la Selva de Mar, 215, quarta planta (Barcelona).

SISTEMA DE JOC

Es jugarà pel sistema suís a 9 rondes mitjançant un programa informàtic d’aparellaments. En funció del nombre d’inscrits de cada categoria es faran dos o un grup.

El ritme de les partides serà de 90 minuts més 30 segons d’increment per jugada.

HORARI I RITME DE JOC

Les partides començaran a les 16:00h.

DESEMPATS

En cas d'empat, quan hagi finalitzat la competició, es resoldrà :

 • 1r  Resultat particular dels escaquistes empatats
 • 2n  Buchholz menys el pitjor resultat (aplicant ajustament FIDE).
 • 3r  Buchholz Total (aplicant ajustament FIDE).
 • 4t  Performance recursiva (54).
 • 5è  Sonneborn-Berger

Els tres primers desempats es sortejaran en acabar la darrera ronda.

A efectes de desempat, s’utilitzarà l’oponent virtual com a ajust FIDE [C.07 Tie-Break Regulations – FIDE Handbook].

AVALUACIÓ

El Campionat s’homologarà per ELO Català i Fide.

ARBITRATGE

L’àrbitre està pendent de licitar-se. Les decisions de l’àrbitre principal seran inapel·lables.

INCOMPAREIXENCES

L'esportista que no assisteixi a dues rondes, sense causa justificada, serà retirat del campionat.

CALENDARI DE JOC

 • Ronda 1       28-02-2023
 • Ronda 2       07-03-2023
 • Ronda 3       14-03-2023
 • Ronda 4       21-03-2023
 • Ronda 5       28-03-2023
 • Ronda 6       11-04-2023
 • Ronda 7       18-04-2023
 • Ronda 8       25-04-2023
 • Ronda 9       02-05-2023

NOTA INFORMATIVA: El dia 4 d’abril serà dia de descans per Setmana Santa.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tramitaran mitjançant el següent formulari fins el 26 de febrer de 2023 a les 21:00 hores.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es tramitaran mitjançant el formulari corresponent. 

El pagament de la inscripció es pot fer a través del compte de la Federació Catalana d’Escacs ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant el nom de l'esportista + VETBCN. El preu de les inscripcions són de 15 €. Les inscripcions es tancaran el 26 de febrer de 2023 a les 21:00h. Passat aquest moment l’organització no garanteix la tramitació de les inscripcions.

PREMIS

 • Trofeu pels tres primers classificats de la Categoria +50.
 • Trofeu pels tres primers classificats de la Categoria +65.

Trams per als dos grups:

 • Trofeu al millor jugador 1850-2000
 • Trofeu al millor jugador fins a 1849

Els trofeus es repartiran el darrer dia de competició un cop finalitzat totes les partides.

Aquest torneig és classificatori tal com s’esmenta a la Circular CAT 02/2023. La final de Veterans de Catalunya tindrà lloc del 14 al 21 de maig de 2023.

INCOMPAREIXÈNCES:

Un esportista que no assisteixi a una ronda, sense causa justificada, a criteri de l’àrbitre/director del torneig, serà retirat del torneig i pot suposar la pèrdua d’un punt a la classificació final. Una segona incompareixença pot suposar la retirada del torneig.

Tot esportista eliminat/retirat perd tots els drets que li atorguen aquestes bases.

RETARDS:

El temps màxim per presentar-se davant del tauler és de 30 minuts des de l'inici establert de la ronda, excepte que l’àrbitre determini alguna altra cosa.

DESCANSOS

Si un esportista no vol ésser aparellat en un ronda concreta, haurà de comunicar-ho a l’àrbitre principal abans de l’aparellament de la següent ronda.

Un esportista pot demanar, com a màxim, 2 byes de 0 punts. En casos molt excepcionals (coincidència amb alguna competició oficial de la FCdE, FEDA o FIDE) el director del torneig pot donar byes de ½ punt que s'hauran de sol·licitar un dia abans de la publicació dels aparellaments a federacio@escacs.cat.

No es poden demanar descansos per les dues últimes rondes del torneig, excepte que l’àrbitre/director del torneig determini alguna altra cosa per causes excepcionals.

RÀNQUING, APARELLAMENTS I CLASSIFICACIONS: 

Els dimecres, a partir de les 20:00 hores, es publicarà el rànquing/classificació/aparellaments de la propera ronda a chess-results i, si no hi ha cap reclamació en el termini de 24 hores, es considerà definitiva la informació publicada a les 24:00 hores del dijous.

RECLAMACIONS:

Contra qualsevol decisió presa per l’àrbitre principal es podrà recórrer davant del Comitè de Competició de la FCE. No s’admetran reclamacions al Comitè de Competició que es presentin després de passada ½ (mitja) hora de la finalització de la partida. Les reclamacions s’hauran de presentar per escrit al Director del Torneig o qui el substitueixi. Hi ha un full de reclamació a disposició dels jugadors.

PUBLICITAT

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. Igualment, es dona permís per publicar fotografies, vídeos i les dades mínimes a d’altres empreses col·laboradores de l'esdeveniment. La Federació Catalana d’Escacs només es fa responsable de les imatges publicades en els seus mitjans.

ALTRES

- Les planelles en què s’utilitzi un sistema d’anotació diferent de l’algebraic, no podran ser utilitzades com a prova en casos en què la planella d’un esportista s’usa per a aquest fi. Un àrbitre que observi que un esportista utilitza un sistema d’anotació diferent de l’algebraic advertirà l'esportista sobre aquest requisit.

- No és permesa que els jugadors disposin de cap dispositiu electrònic obert a la sala de joc

- Els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat, així com les dades necessàries per fer les classificacions i aparellaments.

- La participació en aquesta competició implica per part dels esportistes l’acceptació d’aquestes bases.

Qualsevol punt no contemplat en aquesta Circular es resoldrà aplicant la normativa general de competicions de la FCE i FIDE.

 

Vilanova i la Geltrú, a 31 de gener de 2023

Ivan Marina de la Torre

Delegació Territorial de Barcelona

La Delegació Territorial de Barcelona licita el muntatge i desmuntatge del Campionat de Barcelona Individual d’edats Actius de sub8 a sub20 del 2023 previst pel 18 de març.

El club licitant haurà de fer el muntatge (taules, peces, taulers i rellotges) el divendres 17 de març a la tarda i el desmuntatge el dissabte 18 de març un cop finalitzat el torneig. A canvi, es rebrà una ajuda estipulada per la Circular BAR 01/2023 Subvencions per organització.

El local de joc serà l’institut ubicat davant de la seu de la Federació Catalana d’Escacs, carrer Sant Adrià, 20, de Barcelona.

Els clubs interessats han d'enviar un correu a imarina@escacs.cat fent la petició no més tard del dia 12 de febrer de 2023.

Si dos clubs es posen d’acord per fer-ho conjuntament, la subvenció serà repartida proporcionalment.  

 

Vilanova i la Geltrú, a 31 de gener de 2023

Ivan Marina de la Torre

Delegació Territorial de Barcelona

Subcategories

El divendres 13 de maig, la Federació va fer una nova sessió del programa de “Promoció dels escacs en municipis sense club”. En aquesta ocasió el municipi escollit va ser Vilanova del Camí. Aquest municipi de la comarca de l’Anoia ha tingut un creixement de població molt  important els darrers anys. A l’actualitat compta amb una població de 12.500 habitants.

L’activitat va comptar amb la participació de molts aficionats als escacs, especialment de més de quaranta nens i nenes alumnes de les escoles Marta Mata, Pompeu Fabra, i Joan Maragall.

També van participar joves jugadors del Club Ateneu Igualadí, població molt propera. En aquest sentit cal agrair la col·laboració d’aquest club, i especialment de la seva presidenta Blanca Torras.

Vam poder comptar amb la participació del jugador del Club d’escacs Sant Boi Bernat Martínez, el qual resideix en aquesta població i exerceix de monitor d’escacs en una escola de la població.

Però va ser especialment significativa la participació del GM Jordi Magem, el qual va estar jugant constantment amb els joves aficionats que van assistir.

Cal agrair la total predisposició a col·laborar de l’Ajuntament de la població, el qual ens va ubicar en un espai molt adequat, a l’espai exterior del Centre polivalent de Can Papasseit. També ens va ajudar molt la publicitat de l’esdeveniment que va fer l’Ajuntament i la seva inclusió dins del programa de la Marató de donació de sang, que tenia lloc a la localitat aquella mateixa tarda. En aquest sentit, agraïm especialment la col·laboració de la tècnica d’esports, Sra. Núria Fàbregas i del regidor d’esports, Sr. Toni Maturana, el qual va acostar-se per veure el desenvolupament de l’activitat.

Aquessta setmana s'inicien els Campionats d'Espanya d'edats 2020 a Salobreña (Granada). La primera categoria en desplaçar-se serà la sub-8 que comencen el campionat dimecres, 15 de juliol, a les 9:45 hores.

Us deixem informació per consultar:

Circular CAT/EBA 18/2020 Representació catalana al Campionat d'Espanya d’edats 2020   

Circular FEDA 16-2020

Protocol FEDA per als Campionats d'Espanya

 

Documentació que s'ha d'entregar a l'organització del Campionat.

 

Inscripcions (obertes les categories sub-12, sub-14, sub-16 i sub-18)

 

RÀNQUINGS

Rànquing sub-8 

 

El 24 de juny del 2021 s'inicien els Campionats d'Espanya d'edats 2021 a Salobreña (Granada). La primera categoria en desplaçar-se serà la sub-8 que comencen el campionat el mateix dijous a les 10:00 hores.

Us deixem informació per consultar:

Circular 15/2021 – Convocatoria Campeonatos de España Sub 8 a Sub 18 . Salobreña 2021 

Anexo I – Información y Precios Hotel 2021

Anexo II – Formulario de Reserva

Inscripcions (obertes les categories sub-14, sub-16 i sub-18)

 

RÀNQUINGS

Rànquing sub-8 

Rànquing sub-10 

Rànquing sub-12 

Rànquing sub-14 

Rànquing sub-16

Rànquing sub-18

 

El 29 de juny del 2022 s'inicien els Campionats d'Espanya d'edats a Salobreña (Granada). La primera categoria en desplaçar-se serà la sub-8.

Us deixem informació per consultar:

 

Inscripcions (obertes les categories sub-14, sub-16 i sub-18)

 

RÀNQUINGS

Rànquing sub-8 

Rànquing sub-10 

Rànquing sub-12 

Rànquing sub-14 

Rànquing sub-16

Rànquing sub-18

En aquest apartat trobareu tota la informació referent als e-Sports:

 • Lliga Catalana eSports
 • Campionats en línia