El GM Karen Movsziszian sots-campió del torneig, i l'MI Tomás Sosa completa el podi

Ahir es va celebrar el I Obert Internacional d'Escacs Actius "CAL BATISTA" a Bagà, municipi del Berguedà. El guanyador d'aquesta primera edició va ser el GM xilè Cristóbal Henriquez . L'acompanyaren en el podi amb mig punt menys el GM armeni Karen Movsziszian, Sant Andreu, subcampió gràcies al desempat i tercer classificat l'MI argentí Tomás Sosa.

D'esquerra a dreta: el subcampió GM Karen Movsziszian, la Núria Botella mestressa de l’Hostal Cal Batista i impulsora del Torneig, el campió, el GM Cristóbal Henriquez, en Jordi Magem i el tercer classificat l’MI Tomás Sosa.

Read more...

Cristobal Henriquez guanya un altre torneig del Circuit Català

Amb una participació de 97 esportistes inscrits, el diumenge 15 de maig es va disputar a Rubí la vuitena edició d’aquest Torneig d’Escacs Actius integrat dins del Circuit Català de Tornejos Internacionals. El torneig va resultar interessant i molts dels participants van gaudir d’un dinar de germanor. El local de joc novament va ser elogiat pels participants per la facilitat d’aparcament i l’espai d’esbarjo als voltants de l'estadi de Petanca on es van disputar les partides.

Read more...

Més de 130 inscrits a l'edició d'aquest any

El GM xilè Cristóbal Henríquez guanya el XVI Open Int. d'escacs Vila de Canovelles 2022 celebrat el dia 8 de maig en Can Pals. El segon classificat ha estat el Mestre Internacional Tomas Sosa i tanca el podi el també Mestre Internacional Filemon Cruz.

Entre els deu primers classificats un grup de Mestres Internacionals, el Mestre Català Daniel Salinas i el Gran Mestre Daniel Alsina.

Read more...

El jove Gran mestre indi venç en la primera edició del torneig internacional celebrat en Punta Prima

Gukesh D., número 1 del món sub-16, guanyador a Formentera.

El diumenge, 28 d'abril, va concloure a Formentera la primera edició del Festival Internacional d'Escacs Sunway Formentera, que s'ha celebrat durant 10 dies en les instal·lacions de l'Hotel Club Sunway Punta Prima, amb una participació de més de 70 jugadors de 21 països de 4 continents. 

Read more...

El GM peruà Miguel Muñoz (Lira Vendrellenca) va guanyar el IV Open Internacional d'escacs actius "Fundació Joviat"

El GM peruà Miguel Muñoz (Lira Vendrellenca) es va endur el triomf en el disputadíssim primer torneig del Circuit Català d’Oberts Internacionals d’escacs 2022, celebrat a Manresa el proppassat diumenge 1 de maig a les instal·lacions de l’escola Joviat.

Podi del torneig.

Read more...

Aquest diumenge, dia 18 de setembre 2021, el Club d’Escacs Santpedor ha celebrat el XVIII Torneig d’escacs Actius vila de Santpedor, incorporat en el XVII Circuit Català d’Oberts Internacionals, en el local municipal de “Can Llovet” i en el que han participat un total de 88 jugadors amb llicència federativa.

Sala del XVIII Torneig d’escacs Actius vila de Santpedor.

Read more...

El GM Viktor Moskalenko ha tornat a proclamar-se campió del VIII Obert Internacional d'escacs ràpids que organitza l'Escola d'Escacs d'Osona. Després d'un any d'aturada a causa de la pandèmia, el torneig ha tornat al calendari del Circuit Català d'Oberts Internacionals. Segueix essent l'únic torneig internacional que s'organitza a la comarca d'Osona.

En podi del torneig ha estat format també per GM Miguel Muñoz i MF Francisco Javier García Jiménez. Els tres guanyadors han quedat empatats a 7,5 punts, i només els desempats han decidit el color de les medalles.

GM Viktor Moskalenko, campió del torneig

GM Miguel Muñoz, sots-campió del torneig

MF Francisco Javier García Jiménez, tercer classificat

 

Podi  amb el GM Viktor Moskalenko i el MF Fco Javier Garcia. 

Read more...

Fernando Peralta campió.

Dins del Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs de la Federació Catalana d’aquest esport, l’Ajuntament de Puigpelat amb col·laboració del Club Escacs Valls, va organitzar el IV Open Internacional d’Escacs de Puigpelat. Mes d’una trentena de GM,MI, MF i MC, entre les cent quaranta jugadores i jugadors de totes les edats, van fer que fos un gran èxit de participació, tenint en compte que es van quedar mes de quaranta jugadors en llista d’espera.

Vista de la sala de joc.

Read more...

Entre el 25 de juny i 3 de juliol s’ha disputat el I open internacional a l’Auditori de la nostra localitat. En un escenari fantàstic amb aire condicionat i unes instal·lacions modernes es va poder disputar totes les rondes d’una forma molt agradable. Aquestes instal·lacions que ens ha ofert l’Ajuntament estan situades en un entorn natural excepcional i ben comunicat.

Read more...

El passat diumenge, 20 de juny, vam celebrar la XI edició de l’Actiu Memorial Josep Lorente, que forma part del Circuit Català d’Escacs. Un esdeveniment molt important pel club i al mateix temps un repte per la dificultat que ha comportat organitzar un torneig en aquesta època d’incertesa.

Es va tractar d’una edició atípica on vam haver de restringir la participació en un màxim de 72 jugadors per respectar totes les mesures de seguretat, aquest fet va comportar que en pocs dies ja tinguéssim plena la llista d’inscrits. Vam trobar a faltar molts companys fidels a aquest actiu i que no van poder jugar en l’edició d’enguany per aquesta limitació d’aforament, tot i això, va ser una gran alegria poder-nos retrobar amb tots els amics i coneguts amb els quals vam compartir novament l’experiència de jugar de manera presencial, una experiència molt enyorada per tot el món escaquístic!

El campió, en Miguel Muñoz, durant una partida.

Read more...