Va finalitzar l'Obert internacional de Llucmajor amb un triple empat a 7 punts al capdavant de la classificació. Després de recórrer al sistema de desempats, va quedar primer classificat el Gran Mestre espanyol Jaime Santos, que ha demostrat un alt nivell de joc durant tot el torneig.

La segona plaça ha estat per al Gran Mestre ucraïnès Sergey A. Fedorchuk, qui no ha pogut revalidar el títol que va conquerir l'any passat, mentre que la tercera posició ha estat per al Gran Mestre català, Àlvar Alonso.

El torneig s'ha celebrat durant la setmana del 13 al 20 de maig de 2018, en les instal·lacions del Club Nàutic de Llucmajor. El Campionat ha reunit a gairebé 140 jugadors de 29 països, amb la presència de 19 Grans Mestres.

En el lliurament de premis va estar present Lucia Escribano, delegada de turisme de l'Ajuntament de Llucmajor, Nicolau Roca en representació del Club d'Escacs de Llucmajor i l'organitzador del Torneig, Sebastià Nadal.

CLASSIFICACIÓ FINAL

El VI Torneig Internacional d'Escacs Actius, Ciutat de Rubí, es va celebrar el dia 20 de maig de 2018 al CEIP Pau Casals de Rubí. La victòria va ser per al Gran Mestre Miguel Muñoz (Sant Andreu) amb 7,5 punts, seguit el Mestre Internacional Jonathan Cruz Tres Peons i del FM Carles Diaz (Colon Sabadell Chessy), amb 7 punts. Al grup principal van participar 81 jugadors, dels quals 7 Grans Mestres, 7 Mestres Internacionals, i 6 Mestres FIDE.

Paral.lelament es va disputar un torneig Sub-14 que va ser guanyat per Ivan Planella (Tres Peons), seguit d'Alex Villa (Montornés) i Martina Lázaro (Sitges).

CLASSIFICACIÓ FINAL