El GM Daniel Alsina del Barberà campió del Grup A i el jove Jordi Camprubí del Banyoles en el Grup B.


Avui 10 d’agost s’ha acabat la XXXI edició de l’Obert Internacional de La Pobla de Lillet. Ja son més de trenta anys de torneig. Enguany a més, celebràvem els 70 anys de la fundació del CE LILLET, 72 per ser més exactes, ja que el 2020 no es va poder fer i el 2021 hi havia moltes restriccions. Com a commemoració s’ha donat a cada jugador un bolígraf i un PIN. Comencem per la part esportiva. El Grup A l’ha guanyat el GM Dani Alsina del CE Barberà, en la seva primera participació. Un altre nom per afegir a la llista de campions. En segon lloc el GM Viktor Moskalenko del Colon Sabadell Chessy. Aquesta ha estat la seva tercera participació (el 2005 el va guanyar) i en tercer lloc el MF Alejandro Barbero del Sant Andreu que també s’estrenava en el nostre torneig. Ha estat una edició molt competida. Ja des de la segona ronda han patit els titulats. El mateix Dani ha estat contra les cordes a mans del Marc Garcia Escoda i a la tercera, en Viktor Moskalenko va cedir taules amb en Carlos Rojano. La victòria a la sisena ronda d’en Moskalenko sobre l’Alsina va posar més emoció al torneig ja que deixava quatre jugadors al capdavant. A la setena el Daniel Alsina es col·locava amb mig punt d’avantatge que el va mantenir primer fins al final.El GM Daniel Alsina, campió de la edicio 2022

Llegeix més...

El GM Miguel Munoz sots-campió del torneig, i el GM Alder Escobar completa el podiAquest diumenge 31 es va poder gaudir d'un excel.lent torneig del Circuit Català a la Sala Torin d'Olot. En total 113 jugadors van participar en un dels millors tornejos que es poden veure a Catalunya. 
El podi final va tenir un clar accent sudamericà amb el GM Aldel Escobar Forero de Colombia en tercer lloc, el GM Miguel Muñoz de Perú en segon lloc i en primer lloc el Mestre Intenacional Argentí Tomas Sosa. Destacar el cinque lloc d' Alex Villa Tornero que va fer uns meritoris 7 punts de 9 possibles. 

Els trams els van guanyar, l'A el Mestre Fide Vicenç Esplugues del Valls, el B el Mestre Català Argentí Oscar Baños del Figueres, el tram C va ser per al jugador local Luis Antonio Terry, el D va acabar pel jugador del Gerunda Francesc Xavier Saurina, l'E per al jugador local Juan Alber Garcia Caro, l'F el va guanyar la jove promesa del Club Escacs Terrassa Ivan Montes Molina i per acabar el tram G per un altre jove promesa del Cardona l'Oriol Najar Arrieta.
 

A l'entrega de premis hi va assistir l'alcalde d'Olot Pep Berga i per part de la federació en Jaume Gayoso.

Classificació del torneig