Cristian Fernandez, del Gramenet, i Xavier Vila, del Santa Coloma de Queralt, el van acompanyar al podi

El dissabte, 17 de desembre, a la tarda es va organitzar, juntament amb l’UFEC, la Copa Catalana d’eSports a les instal·lacions de l’ASOBUE eSPORTS EXPERIENCE. La sala de joc habilitada amb els ordinadors preparats per al torneig es va ocupar amb els esportistes inscrits i els regals que es van entregar. 

Llegeix més...

El dissabte, 17 de desembre, s'organitza la Copa Catalana d'eSports al Centre Asobu eSports Experience (Av. Rio de Janeiro, 42, Centre Comercial Som Multiespai, 2a planta de Barcelona) 

La plataforma de joc serà Lichess, per aquest motiu els participants hauran d'estar registrats i disposar d'un usuari actiu a Lichess. Es pot portar el propi ratolí, si es desitja.

Circular CAT 39/2022 - Copa Catalana d’e-Sports

Formulari

Es va organitzar la 2a edició d'aquest torneig en línia

El diumenge, 27 de novembre, a la tarda es va disputar la 2a edició del Campionat Catalunya individual Blitz Online. El torneig es va jugar per la plataforma de Lichess a 11 rondes i amb un ritme de joc era de 3' + 2" per jugada.

Després de la pandèmia, on es van organitzar molts torneigs en línia, aquest és l'únic torneig d'aquestes característiques que la FCE manté en el seu calendari oficial. A la primera edició va haver-hi un total de 92 participants i aquest any s'ha augmentat en 10 més. Entre els participants va haver-hi 2 MI i 4 MF. El jugador MI Baron_von_Koenig, Florian Grafl, del Club d'escacs La Unió Coral de Sant Feliu, va aconseguir la primera posició amb 9.5 punts mentre que el MI guillembaches, amb un punt menys, va quedar segon. El lvlUIS10, amb la mateixa puntuació que el segon, va completar el podi.

Florian Grafl, el campió del torneig.

Els altres premiats van ser Maurete8 i TacticsMaster_01 com a millors sub2000, Hirna com a millor veterà de més de 50 anys i Kratos2005 com a millor sub16.

Enhorabona a tots els premiats i moltes gràcies per la participació de tots. Esperem l'any vinent superar el número de nou. 

Classificació final

AlteredCarbon27 va passar a la final després de guanyar una semifinal molt emocionant

El dissabte, 9 de juliol, es va celebrar la semifinal i la final de la Parlem – Lliga Catalana eSports d’escacs organitzada per l’UFEC i la Federació Catalana d’Escacs amb el patrocini de l’empresa catalana Parlem. 

<>

Es va dur a terme en una de les sales de joc de l’Asobu Esports Experience de Barcelona, un espai dedicat plenament als eSports on poder jugar en línia, ben equipat i ampli. Durant el matí hi havia la nostra final, però també s’estaven preparant els esportistes d’una altra final que es jugaria a la tarda, la de Gran Turismo. La tercera final que també es disputava era la de Beisbol. Els 3 esports estàvem convocats el mateix dia per realitzar les finals dels nostres esports. <>

Llegeix més...

Dissabte, 9 de juliol a les 10:30 hores a l'Asobu Esports Experience se celebrarà la semifinal i final de la Parlem - Lliga Catalana eSports. Els classificats d'aquestes eliminatòries han estat el Carles Díaz (Sabadell Coral Colon), Julio Benedetti (Mollet), Guillem Baches (Salauris) i Benajmin Pérez (Barberà).

Es podrà seguir la restransmissió en directe pel canal de twitch.tv/lopeznorman44 on també hi serà present el MC David Ayza.

Si hi esteu interessats en assistir de public, ompliu el següent formulari: Entrada.

Tomorrowland, Carlesdc, Miss_the_Old_u i AlteredCarbon27 són els classificats

Dissabte, 18 de juny, a les 16:00 hores van començar els vuitens de final del Parlem – Lliga Catalana eSports amb una participació d’alt nivell: 1 GM, 6 MI, 3 MF i 3 MC.

Els participants a aquests vuitens de final van aconseguir les classificacions en un dels 4 torneigs organitzats prèviament per la UFEC i la Federació i a través del programa Lichess. La lluita va ser aferrissada, i un cop superada, els hi tocava jugar els vuitens, no menys complicada. 

Llegeix més...

El dia 18 de juny, a les 16 hores, es jugaran els vuitens de final de la PARLEM - Lliga Catalana d’eSports a través de la plataforma de Lichess.org. 

Els enfrontaments seran al millor de 5 partides, és a dir, el primer que arribi a 3 punts, es classifica. En cas d’empat es jugaran partides de 2 minuts i 0 d’increment fins la primera partida que hi hagi un vencedor començant amb blanques el jugador que ha desafiat primer a l’anterior eliminatòria.

Llegeix més...

Primers classificats pels vuitens de final de la PARLEM - Lliga Catalana d'eSports.

El passat divendres 29 d'abril a les 20:00 va donar inici a Lichess.org la PARLEM – Lliga Catalana d'eSports organitzada conjuntament per la Federació Catalana d'Escacs i la Unió Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

La primera de les 4 proves classificatòries que es duran a terme els divendres a les 20:00h, va reunir 100 jugadors a la plataforma de Lichess per disputar un torneig suís a 11 rondes a un ritme de 3+2 on els 4 primers classifiquen per les fases finals.

L'MI miss_the_old_u va dominar la prova pràcticament fins el final, les 10 primeres rondes va aconseguir un 10/10 i només la derrota l'última partida davant l'MI GuillemBaches va impedir que aconseguís un ple de punts. L'MI GuillemBaches va aconseguir 8.5 punts, la mateixa puntuació que el MC CapiCharango. L'última plaça per a vuitens de final se la va endur l'MF AgustiCampio amb 8 punts per millor desempat que altres tres jugadors.

Partida de miss_the_old_u contra l'IM Tomorrowland (Ronda 9).

Classificació final

Llegeix més...

Xarxes socials