SALUDA PRESIDENT DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ESCACS

El Magistral Ciutat de Barcelona és el torneig que reuneix els jugadors de major nivell de tots els que es disputen anualment a Catalunya. Des del 2004 es disputa en format de torneig tancat amb sistema round-robin i enguany passa a un sistema Scheveningen.

En el conjunt de les edicions anteriors han participat 109 jugadors, provinents de gairebé 50 països diferents. Reuneix els millors jugadors catalans i alguns grans mestres d’alt prestigi internacional.

Aquest any, hi ha una important noventat i es la realització d'un matx d'una selecció catalana contra una selecció argentina, amb alguns dels millors jugadors de cada país.

Del 8 a l'11 d'octubre es jugarà a la "Sala Malvinas" del Consulat argentí a Barcelona i els dies 12 i 14 al local de la Federació Catalana d'Escacs. El dia 13 serà de descans.

Per tant espero que tots els aficionats i totes les aficionades al nostre esport, gaudim molt d’aquest important esdeveniment anual, assistint en directe al torneig o bé seguint les partides mitjançant la retransmissió en directe a través d’internet.
Una salutació ben cordial!

Pepo Viñas
President de la Federació Catalana d’Escacs