La Territorial de Girona ha organitzat un any més el campionat de veterans. Però molts dels participants, així com amics i companys, recordem encara el fatídic final de l'edició passada en què ens va deixar l'estimat Sergi González Vericat. 

Així i tot, un canvi d'ubicació, la gentil col·laboració del Club Escacs Sant Gregori amb en Rafael Garcia al capdavant, ens han brindat una excel·lent sala de joc a la Sala 1 d'Octubre de Sant Gregori. Amb aquestes que el campionat ha comptat un rècord de participació amb 32 gironins inscrits.

 

Llegeix més...

El Figueres Sub12 s'ha proclamat campió de la Lliga de promoció Sub12. Final molt igualat, intens i emocionant, després de tres jornades jugades a la seu del Club Escacs Gerunda.D'aquesta manera, i encara que sigui de forma molt ajustada, els de Figueres trenquen l'hegemonia dels darrers cinc anys del Gerunda i es retroba amb la victòria que des del 2018 no aconseguia.

L'equip local del Gerunda ha quedat segon a mig punt del campió, i tancat el podi el segon equip del Figueres. Els dos primers equips es classifiquen per anar a la Final Catalana que tindrà lloc el proper 21 de maig.

 

Un any més el Campionat d'Edats de Girona s'ha celebrat amb molta il·lusió per molts nens i nenes, familiars i monitors. I aquest any ja ho hem fet amb absoluta normalitat, sense mascaretes. Hi ha participat en les diferents categories des de sub8 fins a sub18, quasi 140 esportistes de quinze clubs diferents: Alt Emporda, Banyoles, Blanes Culonge i Sant Antoni, Figueres, Fornells, Gerunda, Guixolenc, Lloret, Montgrí, Olot Peons de Tossa, Platja d'Aro, Sant Gregori i Santa Eugenia.

La competició comença els dissabtes 21 i 28 de gener a Tossa de Mar, i finalitzà amb les dues darreres jornades els dissabtes 4 i 11 de febrer a Olot. L'entrega final dels trofeus fou presidida pel regidor d'esport de l'Ajuntament d'Olot Aniol Sellabona, pel president del Club Escacs Olot Miquel Canal i pel representant de la Federació Catalana d'Escacs Carles Vilà.

Esportivament parlant, no hi ha hagut massa sorpreses, i, llevat de la categoria sub10, tots els favorits han copat les primeres places en les diferents classificacions.

Llegeix més...

Subcategories

Circuit Escacs Actius Memorial Albert Badosa