Morozevich continua líder després del triple empat de la ronda d'avui. Marc Narciso ha estat a prop de la victòria però finalment no ha pogut imposar-se al seu rival. Les altres dues partides han estat molt igualades des del començament.

 

 

Ronda 3 el 07.11.2015 a las 16:30  Resultats sub-10

SNo.

Nombre

Res.

Nombre

SNo.

   

2

Navajas Alvarez Josep

0,5-0,5

Alvarez Albiol Daniel

6

   

3

Jimenez Munoz Nicolas

1-0

Travesset Sagre Jan

1

   

4

Acevedo Egido David

0-1

Roca Planas Edgar

5

   

Morozevich contra Balogh

La segona ronda ha finalitzat amb empat en totes les partides. Morozevich contra Balogh ha obtingut avantatge per posteriorment caure en una posició molt pitjor en els destrets de temps. Finalment els dos jugadors han comes errors i la partida ha finalitzat en taules. La partida Narciso contra Asís ha estat molt lluitada, però cap dels dos jugadors ha obtingut avantatge decisiu. La partida ha finalitzat amb un final de torres completament igualat. La partida de Bachmann contra Grigoryan ha finalitzat en taules tras 52 jugades de dura lluita.

Partida Hipólito Asís contra Alexander Morozevich.

El jugador Alexander Morozevich agafa avantatge, en el Magistral d'Escacs Ciutat de Barcelona, després de derrotar Hipólito Asís en una partida on el jugador català ha arribat a tenir molt d'avantatge. Molt meritòries les taules de Marc Narciso que ha hagut de lluitar en una posició molt díficill contra Karen Gligoryan. Per útlim, la partida entre Csbah Balogh i Axel Bachmann ha acabat en taules per repetició de jugades.

 Fins el diumenge dia 8 es poden seguir les partides en directe amb comentaris de Grans Mestres des del Casal de Sant Andreu situat davant la Federació.

El Gran Mestre Internacional Alexander Morozevich, va oferir, ahir per la tarda, al Casinet d'Hostafrancs, una sessió de 20 partides simultànies. L'acte estava organitzat per la Federació Catalana d'Escacs amb motiu del Magistral Internacional Ciutat de Barcelona. El Torneig comença avui als locals de la Federació (C/Sant Adrià, 20 de Barcelona), a partir de les 16,30 hores. El resultat de les simultànies va ser de 17 victòries per a Morozevich, dues taules d'Adrián Jiménez Ruano i Nico García López i una victòria a càrrec de Daniel Romero Castejón.

Simultànies a càrrec del GM Alexander Morozevich a 20 taulers

Per a jugadors amb Elo FIDE inferior a 2100.

Dia i hora: Dimarts 3 de novembre de 2015, a les 18:30h.

Lloc: Plaça de Bonet i Moixí (al barri de Sants)

Si hi hagués més de 20 jugadors apuntats es faria un sorteig.

Simultànies a càrrec d'un jugador de categoria Mestre Català (encara per determinar) a 20 taulers

Per a jugadors menors de 16 anys.

Dia i hora: Dissabte 7 de novembre de 2015 a les 11 hores.

Lloc: Plaça Can Fabra davant de la Federació al Barri de Sant Andreu.

Si hi hagués més de 20 jugadors apuntats es faria un sorteig.

Per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a federacio@escacs.cat amb el nom del jugador, telèfon, club i elo català i FIDE.