Enguany la Delegació de Lleida torna a organitzar el Circuit d’escacs ràpids de la Delegació Territorial de Lleida 2022, però aquest cop cap dels torneigs serà on-line. Podeu consultar la Circular LLE 03/2022 Normativa Circuit d’Escacs Ràpids - D.T. Lleida 2022.

 

El Calendari el podeu consultar en el següent enllaç:

CALENDARI TORNEIGS 

 

En el cas que vulgueu organitzar un torneig heu d'omplir el següent FORMULARI. Si posteriorment hi ha algun canvi, s'ha de comunicar a federacio@escacs.cat

 

Podeu consultar la classificació provisional dels torneigs comptabilitzats.

CLASSIFICACIÓ CIRCUIT D'ESCACS RÀPIDS

Aquest diumenge, 11 de juliol, a les 11:00 hores, se celebrarà el II Torneig del Circuit Lleidatà. El torneig es jugarà per Lichess i amb la modalitat de suís a 3'+2".

Recordeu que al tractar-se d'un suís, els participants han d'estar dins del Club virtual del Circuit. Clicant a l'enllaç anterior hi podeu accedir i demanar accès. Qui no hi sigui només cal que sol·liciti l'accès i li donarem. Al ser un administrador del grup qui ha de donar-ho, recomanem que no ho deixeu per darrer moment.

L'enllaç del II Torneig del Circuit Lleidatà per poder participar és el: https://lichess.org/swiss/7phjqiBT

Us hi esperem!!!!

En Ramon Monfà, del Mollerussa, s'imposa amb 44 punts a la resta de participants del I torneig Circuit Lleidatà'21 Arena que es va celebrar el passat diumenge, 4 de juliol, al matí.

Podeu consultar la classificació final en el següent enllaç: https://lichess.org/tournament/5CzrW7mi

Aquesta primera prova inicia el Circuit Lleidatà de l'any 2021 amb més torneigs durant tot l'estiu, ja siguin presencials com en línia. Podeu consultar la normativa a la Circular LLE 01/2021 Normativa Circuit d’Escacs Ràpids - D.T. Lleida 2021.

Per saber els diferents torneigs que formen el Circuit Lleidatà podeu consultar-ho a CALENDARI TORNEIGS. A mida que es vagin acabant els torneigs podreu visualitzar la classificació general del Circuit Lleidatà i la classificació de cada torneig individualitzat a CLASSIFICACIÓ.