PRESENTACIÓ

Després de dos anys difícils per la pandèmia, amb l’obligada cancel·lació del Circuit Català de l’any 2020 i la celebració de poques proves l’any 2021, la Federació Catalana d’Escacs vol reactivar el Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs i intentar tornar a la normalitat en aquest any 2022. 

La majoria de torneigs es veuen amb forces per tornar al calendari del Circuit, fet que celebrem i recolzem des de la FCE.

L’edició del 2022 s'iniciarà en el mes de maig i s’allargarà fins el mes de setembre. El nou Circuit Català tindrà un total de 32 torneigs confirmats, que es divideixen en 13 de ritme clàssic i 17 de ritme actiu. Aquest calendari, perquè no pot ser d’una altra manera, continua quedant supeditat a l’evolució de la pandèmia, pel que és possible que hi hagin alguns canvis de data o potser, esperem que no, alguna baixa forçada.

El Circuit Català 2022 seguirà gaudint del patrocini del Consell Català de l’Esport (Generalitat de Catalunya), i recuperarà els premis de la classificació del Circuit Català, tant la general com la de trams. Com és lògic, aquests premis queden condicionats a que es celebri el Circuit Català amb normalitat.

 

  

        

 

Organitza: Patrocina:

 

Col·laboren:

 

ufec
 
   
Federació Internacional d'Escacs

fide.com

The Week in Chess
theweekinchess.com
 Chessbase chessbase.com
 Chessdom chessdom.com
Ajedrez Notícias Diarias ajedreznd.com
Chess24 chess24.com/es
Lichess lichess.org
Chesscloud livechesscloud.com
Followchess live.followchess.com
Chess.com www.chess.com/ca