El IM Brian Escalante de Perú guanya l’edició número 45 del Open Internacional de Barberà del Vallès

Cloenda del Open Internacional de Barberà 2023, del 4 al 12 de juliol;

https://chess-results.com/tnr738513.aspx?lan=2&art=2&rd=3&turdet=YES&flag=30

Torneig molt obert no s'han decidit les posicions capdavanteres, fins a la darrera partida, Campió el Perua Brian Escalante, Segon el jugador del Barberà Jaime Cuartas, tercer, l'armeni Karen Grigoryan, quart el Jugador del Barbera Dani Alsina, en sis i mig també Ayats, Fernàndez i Asis del Barberà, tots haurien pogut ser guanyadors, d'un total de 92 participants.


GM Karen Grigoryan, IM Brian Escalante i GM Jaime Cuartas

 

En el Grup B, Campió Zheng Hong Wei, Segon Manuel Gómez, tercer Ismael Molano, bona actuació de Marc Salvador del Barberà en 8 posició d’un total de 110 participants.

Manuel Gómez, Zheng Hong Wei, Ismael Molano, Pol Blasco i Jaume Costa

La cloenda l'ha presidit l'alcalde de Barberà Sr. Xavier Garcés, acompanyat per la regidora d'esports Sra. SusannaGonzález i el president de la Federació Catalana d'escacs Sr. JoséClaudioVinasRacionero i el president del Club organitzador Sr. Víctor Pont, que agraeix l'esportivitat dels jugadors i el suport de les institucions.
Volem destacar l'excel·lent treball dels tècnics, Miguel Ramos, Víctor Ramírez, Mario López, Manolo Navarro, Alexandra Muratet, AnaBonals. I la logística de Jose Rodríguez, Jordi Aniento i Joan Gabalda. I les ajudes puntuals de moltes persones de l'entitat, sense totes elles no seria possible fer un torneig d'aquesta embarga dura.

 


Grup A


Grup B


Fotos del torneig:


Sr, Xavier Garcés i GM Jaime Cuartas

Sala principal de joc

Sala de joc 2

Sala de joc Club d'Escacs Barbera

Sr Pepo Vinas

Sr, Xavier Garcés

Més fotos a www.escacsbarbera.com

Club d'Escacs Barberà

17 de juliol del 2023