AlteredCarbon27 va passar a la final després de guanyar una semifinal molt emocionant

El dissabte, 9 de juliol, es va celebrar la semifinal i la final de la Parlem – Lliga Catalana eSports d’escacs organitzada per l’UFEC i la Federació Catalana d’Escacs amb el patrocini de l’empresa catalana Parlem. 

<>

Es va dur a terme en una de les sales de joc de l’Asobu Esports Experience de Barcelona, un espai dedicat plenament als eSports on poder jugar en línia, ben equipat i ampli. Durant el matí hi havia la nostra final, però també s’estaven preparant els esportistes d’una altra final que es jugaria a la tarda, la de Gran Turismo. La tercera final que també es disputava era la de Beisbol. Els 3 esports estàvem convocats el mateix dia per realitzar les finals dels nostres esports. <>

Leer más...

Dissabte, 9 de juliol a les 10:30 hores a l'Asobu Esports Experience se celebrarà la semifinal i final de la Parlem - Lliga Catalana eSports. Els classificats d'aquestes eliminatòries han estat el Carles Díaz (Sabadell Coral Colon), Julio Benedetti (Mollet), Guillem Baches (Salauris) i Benajmin Pérez (Barberà).

Es podrà seguir la restransmissió en directe pel canal de twitch.tv/lopeznorman44 on també hi serà present el MC David Ayza.

Si hi esteu interessats en assistir de public, ompliu el següent formulari: Entrada.

Tomorrowland, Carlesdc, Miss_the_Old_u i AlteredCarbon27 són els classificats

Dissabte, 18 de juny, a les 16:00 hores van començar els vuitens de final del Parlem – Lliga Catalana eSports amb una participació d’alt nivell: 1 GM, 6 MI, 3 MF i 3 MC.

Els participants a aquests vuitens de final van aconseguir les classificacions en un dels 4 torneigs organitzats prèviament per la UFEC i la Federació i a través del programa Lichess. La lluita va ser aferrissada, i un cop superada, els hi tocava jugar els vuitens, no menys complicada. 

Leer más...

El dia 18 de juny, a les 16 hores, es jugaran els vuitens de final de la PARLEM - Lliga Catalana d’eSports a través de la plataforma de Lichess.org. 

Els enfrontaments seran al millor de 5 partides, és a dir, el primer que arribi a 3 punts, es classifica. En cas d’empat es jugaran partides de 2 minuts i 0 d’increment fins la primera partida que hi hagi un vencedor començant amb blanques el jugador que ha desafiat primer a l’anterior eliminatòria.

Leer más...

Primers classificats pels vuitens de final de la PARLEM - Lliga Catalana d'eSports.

El passat divendres 29 d'abril a les 20:00 va donar inici a Lichess.org la PARLEM – Lliga Catalana d'eSports organitzada conjuntament per la Federació Catalana d'Escacs i la Unió Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

La primera de les 4 proves classificatòries que es duran a terme els divendres a les 20:00h, va reunir 100 jugadors a la plataforma de Lichess per disputar un torneig suís a 11 rondes a un ritme de 3+2 on els 4 primers classifiquen per les fases finals.

L'MI miss_the_old_u va dominar la prova pràcticament fins el final, les 10 primeres rondes va aconseguir un 10/10 i només la derrota l'última partida davant l'MI GuillemBaches va impedir que aconseguís un ple de punts. L'MI GuillemBaches va aconseguir 8.5 punts, la mateixa puntuació que el MC CapiCharango. L'última plaça per a vuitens de final se la va endur l'MF AgustiCampio amb 8 punts per millor desempat que altres tres jugadors.

Partida de miss_the_old_u contra l'IM Tomorrowland (Ronda 9).

Classificació final

Leer más...