Tomorrowland, Carlesdc, Miss_the_Old_u i AlteredCarbon27 són els classificats

Dissabte, 18 de juny, a les 16:00 hores van començar els vuitens de final del Parlem – Lliga Catalana eSports amb una participació d’alt nivell: 1 GM, 6 MI, 3 MF i 3 MC.

Els participants a aquests vuitens de final van aconseguir les classificacions en un dels 4 torneigs organitzats prèviament per la UFEC i la Federació i a través del programa Lichess. La lluita va ser aferrissada, i un cop superada, els hi tocava jugar els vuitens, no menys complicada. 

 

Cada matx començava  a una hora estipulada amb anterioritat i amb el ritme de joc de 3 minuts més 2 segons d’increment. El millor de 5 partides passava a la següent eliminatòria.

Va haver enfrontaments que van acabar amb un clar 3 a 0, però el matx més igualat va ser el d’AlteredCarbon27 amb emateu on va guanyar el primer per 3 a 2. En el matx CvoChampion contra AgustiCampio el resultat va ser el mateix a favor de CvoChampion.

A la següent eliminatòria, els enfrontaments decidirien els classificats a la Final del Parlem – Lliga Catalana eSports que es jugarà de forma presencial el proper dia 9 de juliol a les 11:30 del matí. Els matxos de quarts de final van ser Miss_the_Old_u contra Guillembaches, Benlyli contra Tomorrowland, Papuchi43 contra AlteredCarbon27 i Carlesdc contra CvoChampion.

Totes les partides van ser emocionants i els resultats no ho demostren. Tomorrowland i Carlesdc van guanyar per 3 a 0 als seus contraris, mentre que Miss_the_Old_u va guanyar per 3.5 a 0.5 i l’únic participant que va fer un punt sencer va ser Papuchi43 contra AlteredCarbon27.

Per tant, van passar a la final 4 MI que s’enfrontaran virtualment des del mateix local de joc d’Asobu Esports Experience el dia 9 de juliol. Si alguna persona està interessada a assistir-hi, l’entrada és gratuïta i per ordre d’inscripció fins arribar a les places de les butaques.

Sala de joc de la Final Parlem – Lliga Catalana eSports

Tota la sessió d’enfrontaments va ser retransmesa pel MC David Ayza, director del torneig, a través del canal de Twitch i que podeu visualitzar en el canal de Youtube de la pròpia FCE.