VIST, La reclamació del jugador Marc Capellades Subirana que denúncia, com a participant, que l’Obert Internacional de Montcada 2014 va modificar les bases del Torneig fora de termini i sense avisar de manera fefaent a tots els participants. En concret s’havia modificat la manera de fer els emparellaments amb un mètode anomentat “suis accelerat”.

Leer más...

VIST, La reclamació del jugador Marc Capellades Subirana que denúncia, com a participant, que l’Obert Internacional de Montcada 2014 va modificar les bases del Torneig fora de termini i sense avisar de manera fefaent a tots els participants. En concret s’havia modificat la manera de fer els emparellaments amb un mètode anomentat “suis accelerrat”.

Leer más...

Reunit el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d'Escacs, per tractar el següent assumpte: expulsió del jugador RICARDO SALVADOR SANCHEZ, del Torneig XVI Obert Internacional Foment Martinenc-Memorial Josep Paredes, en ocasió de presumptes irregularitats detectades en la disputa de la seva partida contra ERNEST FREIXA ROFASTES.

Leer más...

VIST, l’escrit del Club SCC Sabadell en el què reclamen per la coincidència del seu Torneig Internacional amb el Torneig de Guinardó (Torxa), organitzat pel Club Peona i Peó i les al·legacions del Club Peona i Peó, on diu que aquest any serà la setena edició d’aquest torneig i que no serà vàlid per elo FIDE.

Leer más...