CRÒNICA FINAL

Ja ha finalitzat el Campionat de Catalunya d’edats i ja tenim els campions d’aquest any 2014.

A la categoria sub-10, en Jaume Foix (Lleida), amb 8 de 9 punts possibles i cedint dues taules, va quedar campió desprès de guanyar a la darrera ronda al Llibert Céspedes (Tres Peons), el qual amb la derrota va aconseguir quedar tercer de la classificació general, gràcies al desempat, ja que el grup de 6’5 és nombrós. El segon classificat de la general va ser el Sergi Prats (Llinars), amb 7’5 punts, sense haver perdut cap partida i cedint 3 taules.

sub-10

Pel que fa a la categoria sub-12, el campió va ser en Sergi López (Montmeló), que per desempat va quedar per davant del jugador del Foment Martinenc, Víctor Álvarez. Tots dos van aconseguir 7’5 punts. A mig punt hi ha el tercer classificat, l’Héctor Sama (La Lira), juntament amb els empatats que el van seguir a la classificació Marc Rosàs (Llinars) i Marcel Claramunt (Ateneu Colón).

sub-12

En Xavier Povill (Peona i peó) va imposar-se als seus companys de la categoria sub-14 amb 8 punts, seguit del Jaume Ros (Sant Boi) que en va aconseguir 7’5. El tercer classificat de la general, i a punt i mig punt del campió, va ser en Carlos Martínez (Peona i peó). El número 1 de rànquing de la categoria, Gerard Ayats (Llinars), va quedar quart, amb 6’5 punts seguit de la jugadora d’EDAMI, Andrea Jausàs, amb la mateixa puntuació.

sub-14

Cap sorpresa pel que fa a la categoria sub-16 on va guanyar el número 1 de rànquing i favorit a les travesses, en Pere Garriga (Mollet). El podi el van completar el Ferran Cervelló (Peona i peó), a mig punt del campió, i en Guillem Salagran (Gerunda) amb 6’5 punts.

sub-16

A la categoria dels més grans, la sub-18, el campió va ser en Carles Díaz (Scc Sabadell) aconseguint 7’5 punts. El va seguir en Pau Juan (Catalunya) amb 7 punts i l’Alexandre Pinsach (Figueres) amb 6’5 punts. La quarta posició va ser per a la jugadora Elisabet Ruiz (Vilafranca) amb 6 punts i per davant del número 1 de rànquing, en Carlos Rojano (La Colmena), que va aconseguir la mateixa puntuació. Amb aquesta classificació, juntament amb la de l’Andrea Jausàs a Sub-14, les noies demostren que han lluitat per als premis absoluts.

sub-18

Pel que fa els premis per equips, a la Copa Promoció (de les categories sub-10 a sub-12) el club del Llinars va quedar campió, integrat pels jugadors Sergi Prats, Alex Oproae i el Marc Rosàs, seguit del Foment Martinenc amb els germans Alvarez, el Victor i el Daniel, i el Pau Moya. El tercer equip va ser el Peona i peó, amb els germans Shih, l’Annie i el Danny, i el Nicolas Jimenez.

copa promocio

Al Memorial Puig (per a les categories sub-14 a sub-18), l’equip campió va ser el Peona i peó, format pel Xavier Povill, Carlos Martínez i Ferran Cervelló. El segon classificat va ser el Gerunda amb els jugadors Guillem Salagran, Rasen Mediñà i l’Eduard Prujà. Completa el podi l’equip del Vila Olímpica amb els germans Ventura, l’Àlex i el Max, i l’Albert Castillo.

memorial puig

 

Classificacions finals

 

 

ALTRES TEMES DEL CAMPIONAT

Retransmissió en directe de les partides del Campionat. Partides

Aquí trobareu els participants de la categoria Sub8. AQUÍ

 

 

Avui a les 16.00 h arranca el Campionat de Catalunya de Sub8 a Sub18, amb una participació record de 397 participants.

 

 

 

Aqui trobareu informació relacionada amb el Campionat de Catalunya d'edats de les categories sub-8 a sub-18.

ranquing

 

Els número 1 de rànquing de les categories de Sub-8 fins a Sub-18 del Campionat de Catalunya 2014. Aconseguiran aquests jugadors fer ús del seu número 1 de rànquing??? — amb Nico Ballesteros, Llibert Céspedes, Hector Sama, Gerard Ayats, Pere Garriga i Carlos Rojano.


Llistat d'inscrits i aparellaments


facebook