Es va organitzar la 2a edició d'aquest torneig en línia

El diumenge, 27 de novembre, a la tarda es va disputar la 2a edició del Campionat Catalunya individual Blitz Online. El torneig es va jugar per la plataforma de Lichess a 11 rondes i amb un ritme de joc era de 3' + 2" per jugada.

Després de la pandèmia, on es van organitzar molts torneigs en línia, aquest és l'únic torneig d'aquestes característiques que la FCE manté en el seu calendari oficial. A la primera edició va haver-hi un total de 92 participants i aquest any s'ha augmentat en 10 més. Entre els participants va haver-hi 2 MI i 4 MF. El jugador MI Baron_von_Koenig, Florian Grafl, del Club d'escacs La Unió Coral de Sant Feliu, va aconseguir la primera posició amb 9.5 punts mentre que el MI guillembaches, amb un punt menys, va quedar segon. El lvlUIS10, amb la mateixa puntuació que el segon, va completar el podi.

Florian Grafl, el campió del torneig.

Els altres premiats van ser Maurete8 i TacticsMaster_01 com a millors sub2000, Hirna com a millor veterà de més de 50 anys i Kratos2005 com a millor sub16.

Enhorabona a tots els premiats i moltes gràcies per la participació de tots. Esperem l'any vinent superar el número de nou. 

Classificació final