El jugador del Sant Andreu s'imposa en guanyar la darrera ronda i aprofitar l'ensopegada del líder.

El Gran Mestre Miguel Muñoz s'ha imposat a l'Obert Internacional de Torredembarra després de sumar set punts i mig en nou partides. Les seves opcions a guanyar el campionat van disminuir a la setena ronda, ronda en la qual va perdre amb el GM Ruslan Pogorelov, de La Ràpita, qui tenia tot de cara per coronar-se com a campió, més encara després d'imposar-se en la ronda vuit. Però la derrota de l'ucraïnès en la darrera ronda l'ha fet descendir fins a la tercera posició, havent-se de conformar amb el bronze. El seu botxí, el Mestre FIDE tarragoní Francesc Farran, ha estat qui finalment ha ocupat la segona plaça, tan sols perdent amb el campió. 

Quarta posició i torneig per emmarcar del jove Albert Castillo, del Vila Olímpica, jugador que ha superat els 2300 punts d'Elo FIDE de forma virtual i que, per tant, en la propera avaluació d'Elo, ja serà nou MF. Ha finalitzat el campionat en quarta posició, sumant set punts i mantenint-se imbatut. Gran torneig el seu. 

L'Obert de Torredembarra segueix més viu que mai. Un total de 103 participants han estat els qui han disputat el torneig, una nòmina de jugadors molt i molt elevada tenint en compte la ubicació geogràfica de la seu del campionat i la coincidència d'aquest amb els torneigs de Montcada i de Barberà. 

Llarga vida a un dels torneigs més antics del Circuit. 

Enllaços d'interès:

Classificació i resultats a Chess-results

Retransmissió

Notícia al Diari digital Tarragona21