Continua desenvolupant-se un Obert de Sitges que, avui, dia 26 de juliol, arriba al seu equador. Un cop celebrada la quarta ronda, la duresa de la competició passa factura. En el grup A ja només resten tres jugadors que compten les seves partides amb victòries. Precisament dos d’ells, el rus Volkov i el peruà Cori (primers de la llista) s’enfronten en una partida en què el seu desenllaç començarà a ‘marcar’ posicions.

L’altre jugador invicte, l’armeni Karen Movsziszian, juga contra el marroquí Karim (20 de la llista), qui ho està fent molt bé fins ara.

Pel que fa al grup B, també tenim només tres jugadors que compten les seves actuacions per victòries: el francès Maugenest i els indis Samrat i Atul. Adrià Enríquez, amb 2,5 punts, comanda “l’armada” local.

El torneig té molt poques baixes, no hem vist un gran nombre d’incompareixences: tothom, en la mesura dels seus objectius, lluita de valent per assolir-los.

Enmig de tota la seriositat del torneig, resta encara temps per les anècdotes simpàtiques. Com la d’ahir, quan li van cantar el Happy birthday to you al jove jugador indi Aarav Dengla (a la foto), qui ahir celebrava el seu vuitè aniversari.