El jugador peruà s'imposa amb solvència sumant vuit punts i mig en nou partides. El rus Sergey Volkov i el cubà Kevel Oliva completen el podi. L'indi Ghorai Samrat guanya el Grup B. 

El GM peruà Jorge Cori s'ha imposat a Sitges còmodament després de guanyar un total de vuit partides i empatar-ne una en les nou rondes disputades. El sud-americà, qui partia com a número u del rànquing inicial, ha superat el seu principal perseguidor, el GM Sergey Volkov, per un punt de diferència: el rus ha estat segon. El podi l'ha completat el Mestre Internacional Kevel Oliva, cubà, amb set punts. 

També amb set punts però amb pitjor desempat que Oliva trobem dos titulats internacionals que actualment juguen en equips de la Divisió d'Honor catalana: el Mestre FIDE Alberto Chueca, jugador de l'Escola d'Escacs de Barcelona; i el MI Pere Garriga, jugador de Club d'Escacs Mollet. Tots dos, però, han tingut un pitjor desempat que el tercer classificat, fet que els ha fet acabar en quarta i cinquena posició respectivament. 

Al Grup B, nou gran campionat de l'indi Ghorai Samrat, jugador que després de guanyar l'Obert Internacional de Barberà i ser sots-campió de l'Obert Internacional de Sant Martí, s'ha tornat a fer amb una primera posició, en aquest cas de l'Obert Internacional de Sitges. I no ho ha fet de qualsevol manera: ha sumat els nou punts en les nou partides disputades. Un ple perfecte. A dos punts, l'ha seguit l'indi Kumar Atul. També ha sumat set punts el català Jordi Parayre, del Club d'Escacs Guixolenc. 

L'Obert de Sitges, torneig que enguany celebrava la seva quaranta-tresena edició, ha tingut una participació molt més elevada que en els anys anteriors més recents. La població del Garraf ha tornat a acollir un campionat que ja és històric i que, any rere any, segueix reunint jugadors d'un gran nivell. Així doncs, el torneig passa per un moment molt dolç, com la majoria de campionats del Circuit Català. 

Enllaços d'interès: 

Classificació i resultats a Chess-results

Retransmissió a càrrec de la Federació Catalana d'Escacs

El torneig a Chess24

El torneig a Chessbase

El torneig a Chessbomb

El torneig a Visit Sitges