Una sisena ronda amb 5 taules en els primers 5 taulers ha fet que hi hagi pocs canvis al capdavant de la classificació de l’Obert Internacional de Figueres. Però la manera d’arribar al resultat de taules ha estat ben diferent. Mentre al primer tauler, se signava un ràpid empat entre el GM Muñoz i el MF Àlex Vidal, al tercer tauler, l’enfrontament entre els MI Touzane i González ha estat el darrer en finalitzar de la jornada i segurament la partida més llarga de tot el campionat fins ara. González ha aconseguit entaular un final amb peça de menys, fent valer la força dels seus dos peons passats i lligats. Al segon tauler, les taules han estat entre el MF cubà Alonso i el GM francès Riff, mentre que al quart han entaulat els MI Mellado i Hernando. Però com ja fèiem a la ronda anterior, un cop més cal destacar el gran torneig del jugador romanès de 15a anys Paul-Alexandru Paraschiv, que ha aconseguit taules contra el MF Renteria, i se situa amb 3,5 de 6 possibles, guanyant fins ara 82 punts d’Elo Fide.

La bona victòria del MC Lluís Parals davant del MC Jordi Serra, li permet atrapar el grup de perseguidors amb 4 punts, format per ell mateix, Alonso, González i Touzane. Mig punt per sobre seu es troben els tres líders, Riff, Vidal i Muñoz amb mig punt més. Els enfrontaments per la 7a ronda seran: Riff-González, Parals-Muñoz, Vidal-Touzane i Paraschiv-Alonso. 

Grup B

Continua l’extrema igualtat al grup B i cap dels 2 líders ha pogut vèncer els seus rivals a la 6a ronda. El francès Franck Claret ha perdut davant Arnau Clot del Santa Eugènia i  Buenafe només ha pogut entaular davant González Pabollet. Ara hi ha un grup de 4 jugadors al capdavant amb 5 punts, Buenafe, Clot, Nadal i Abel Làzaro que s’enfronten entre ells a la 7a ronda. Els segueixen a mig punt de distància Claret, el veterà Àngel Làzaro -que s’enfronten entre ells al tercer tauler-, i González Pabollet que s’enfronta a David Núñez (4 punts).

Grup C – VI Torneig Infantil sub-12

S’han disputat les dues primeres rondes del grup format per nens i nenes vinguts de diferents clubs de Catalunya i que ha arribat a 39 jugadors.

Un total de 9 jugadors han aconseguit sumar els 2 punts i encapçalen la classificació. Es tracta de Roger Bernado, Lucas Puente, Emili Romeu, Arnau Muntal, Joan Moles, Aleix Miró, Juan Alber Garcia, Ferran Escribà i Blai Higueras.