L'argentí guanya superant per desempat el local Carles Díaz. 

Francisco Fernández guanya el Grup B i Àngel Montserrat el C. 

El GM argentí Fernando Peralta s'ha proclamat vencedor de l'Obert Internacional de Sabadell en sumar set punts en nou enfrontaments. El jugador de l'Escola d'Escacs de Barcelona va començar guanyant les quatre primeres partides, però va cedir quatre empats de forma consecutiva, cosa que el feia arribar a la darrera ronda empatat a punts amb el Mestre FIDE Carles Díaz Camallonga, de la Societat Coral Colon Sabadell Chessy. Tots dos jugadors van ser capaços d'adjudicar-se el punt sencer en aquesta última ronda i el desempat va dictaminar que fos Peralta el campió. Segona posició per un magnífic Carles Díaz, qui tan sols va perdre amb Peralta i va aconseguir la seva primera norma de Gran Mestre. El GM Miguel Muñoz va completar el podi, superant per desempat el també GM mexicà José González i els Mestres Internacionals Fernando Fernández i Kevel Oliva, del Perú i de Cuba, respectivament. 

Al Grup B, victòria de Francisco Fernández Aguilar, del Castellar del Vallès, després de sumar vuit punts en les nou partides disputades. Tot i cedir un empat contra pronòstic a la segona ronda, tot seguit va guanyar cinc partides seguides, la qual cosa el feia col·locar-se com a principal candidat a la victòria a falta de dues rondes. En va tenir prou amb un empat i una victòria per adjudicar-se el torneig en solitari. El segon classificat va ser Adrià Campos, de la Rubinenca, qui, amb set punts i mig i partint com a primer del rànquing inicial, tan sols va perdre una partida i va cedir un únic empat. La costa-riquenya María Elena Rodríguez va ser tercera, obtenint millor desempat que Javier Morais. 

I finalment, pel que fa al Grup C, victòria d'Àngel Montserrat, del Santpedor, jugador que va finalitzar invicte el campionat, guanyant sis partides i empatant-ne dues. A un punt el va seguir Eduard Serentill, del Sant Josep de Badalona, un dels dos jugadors que va aconseguir empatar amb el campió. El local Angel López va completar el podi amb sis punts i mig, superant per desempat el sub-10 Albert Fernández, del Cerdanyola del Vallès.

Un cop finalitzat l'Obert Internacional de Sabadell, darrer campionat de partides lentes del Circuit Català d'Oberts Internacionals, es disputarà seguidament l'Actiu de la Diada de l'onze de setembre, també a Sabadell. La ciutat vallesana ha reunit una gran activitat escaquística durant l'últim mes, si, a més d'aquests dos torneigs, li afegim el Campionat d'Europa de veterans disputat al mes d'agost. 

Enllaços d'interès:

Classificacions i resultats finals a Chess-results

Retransmissió a càrrec de la Federació Catalana d'Escacs

El torneig a Chess24