El diumenge 27 de maig 2018 s'ha celebrat el IV Torneig d'Escacs Actius EEM de Martorell dins del XV Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs.

El Campionat va comptar amb la notable participació de 96 participants i un molt bon nivell de joc, amb un total de 4 Grans Mestres, 4 Mestres Internacionals, 10 Mestres FIDE i 7 Mestres Catalans, o sigui, 25 Mestres amb titulació.

El Campió d'aquest torneig ha estat el GM Marc Narciso (Escola d'Escacs de Barcelona), en segon lloc el GM Rodrigo Vasquez (SCC Sabadell) i en tercera posició el MI Lluis Maria Perpinyà (SCC Sabadell).

El torneig s'ha celebrat sota la Direcció de Lluis Albert Rius i com arbitres del mateix en Miquel Fernández-Díaz i Alexandra  Muratet. La jornada va transcòrrer amb total normalitat.

El Club d'Escacs Martorell ha volgut destacar la col·laboració de l'Ajuntament de Martorell i l'Hotel Ciutat Martorell que va oferir un dinar buffet econòmic i de qualitat, que va ser valorat molt positivament per part de tots els comensals.

CLASSIFICACIÓ DEL TORNEIG